Bokros nem pókerezik Pécsen

Pécsett járt szerdán Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom vezetője. Bokros látogatásával a MoMa pécsi polgármesterjelöltjét, Tukora Gábort és kampányát támogatta.

hirdetés

A Széchenyi téren tartott spontán eseményen a volt pénzügyminiszter elmondta, hogy Tukora Gábor kiváló jelölt a polgármesteri posztra, mivel érzi és érti a MoMa „egy mindenkiért, mindenki egyért” politikai hozzáállását, tehát gördülékenyen, vállvetve tudnak együtt dolgozni.

"Nem fogok visszalépni"
“Nem fogok visszalépni”

Bokros szerint a MoMa kampánya nincs késésben, ugyanis a párt türelmes, kitartó, nyugodt emberekből áll – amilyen Tukora is – és azáltal, hogy a napot Pécs utcáin töltik a párt programjának népszerűsítésével, „másodpercről másodpercre” nő az esélyük a városban.

– Emberközeli, európai párt vagyunk érthető üzenettel. Ha az emberek minket választanak, nem kell többet elvont, elefántcsont-toronyból szóló programokat hallgatniuk – mondta Bokros, majd hozzátette, hogy nem várja a baloldaltól, hogy visszalépjenek az ő javára. Emellett kiemelte, hogy ő a MoMa mellől nem fog elpártolni, ő nem játssza ezt a “visszalépegetős budapesti pókert” és örül annak, hogy végre a MoMa képében van egy élhető alternatívája a magyar politikai életnek.