Bomba hátsók készülnek Pécsen

Brazil feneket „varázsol” az egyik pécsi magánklinika azoknak a hölgyeknek, akik elégedetlenek a hátsójukkal. A plasztikai műtét nem olcsó, csaknem egymillió forintot kell leperkálni a bomba fenékért, de 10-15 évig tökéletes lesz.

hirdetés

 

Kevesen tudják, hogy amikor a Copacabanán sétálunk, és ámulva legeltetjük szemünket a csodásabbnál csodásabb popsikon, azok a hátsók legtöbbször nem a természet, hanem bizony a plasztikai sebészek keze munkáját dicsérik – állítja dr. Fernando Serra, világhírű szakorvos.

A Playmate: szüksége van rá?

A plasztikai sebész most a homokos riói tengerpartról érkezett Pécsre, hogy az egyik magánklinikán mutassa be, hogyan is készül a „tökéletes fenék” .

– Először egy előadást tart a klinikánkon a szakterületéről, majd fenékimplantációs műtétet végzünk közösen Fernandoval – mondta lapunknak dr. Tizedes György, pécsi plasztikai sebész és orvosigazgató, aki személyesen is ismeri a brazil világklasszist.

A műtét során egy 10-15 év élettartamú, erős anyagból készült, strapabíró szilikon implantátumot helyeznek el az izmok közé. Nem kellett sokáig keresgélni a szépészeti beavatkozás alanyát sem, a sebészek Török Dóra, a 2012-es év playmate-jének hátsóját turbózzák fel.

– A műtét 800-900 ezer forintba kerül, és gyönyörű kerek popsit kaphatnak a beavatkozást vállaló a hölgyek. Azoknak ajánljuk, akik kevésbé érzik formásnak a hátsójukat – mondja Tizedes.

A neves pécsi plasztikai sebész szerint egyébként ma már egyre többen fekszenek kés alá az egészen fiatal lányok közül is.

– Nem csak mellüket, popsijukat kívánják művi úton megváltoztatni a hölgyek, hanem a fiatal lányok körében egyre népszerűbb az ajakfeltöltés is. Ebből csak Pécsen közel százat csináltunk idén  – mondja büszkén a magánklinika vezetője.

A plasztikai sebész szerint tilos idegenanyagot beültetni a szájkörnyékre, ezért inkább saját zsírszövettel, vagy a testükben is megtalálható hialuronsavval töltetik fel az ajkakat, hogy azok minél izgatóbbak legyenek. Az ilyen beavatkozás költsége nem éri el a százezer forintot.

 

 

[frame]Férfiaknak is van műtét

Bár férfiaknak is „készíthetnek” szép popsit Pécsett, erre eddig nem akadt jelentkező. Végeznek azonban mellizom-növelő műtétet, amely során nehéz súlyzók emelgetése nélkül is elérhető a schwarzeneggeri mellkas.[/frame]

 

 

(Fotó: Playboy.hu)