40 perc alatt elkapták a bombával fenyegetőzőt

Egy fenyegető bejelentés keltett riadalmat a pécsi Árkád bevásárlóközpontban szombaton a kora esti órákban.

hirdetés

A bombariadó miatt kiürítették az áruházat és magas rendőri készültség mellett jelenleg is folyamatban van az épület átvizsgálása, melynek területét teljesen lezárták.

Frissítve (20:21)

Negyven perccel a bejelentést követően a beszerzett adatok alapján beazonosították és elfogták a 35 éves P. László pécsi lakost, aki azzal telefonált be a rendőrség ügyeletére, hogy bombát helyezett el az egyik belvárosi nagyáruházban.

Az épület átvizsgálása során nem találtak robbanóanyagot a rendőrök.

A férfival szemben a Pécsi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 • Emíiliía

  Honnan szerezne egy ilyen semmi életű bombát?! Gondolom élelemre sincsen pénze, ezért csukatja le magát, hogy bent ne fagyjon meg és legyen élelme.Gyökéremberség.

 • anita angel

  szerintem az ilyen ember, szo szerint ELMEBETEG!!Zartosztalyon a helye, es nem a civil eletben!!Masok eletet veszelyezteti!!Mocskos allat!!!

 • Fecóka

  Látszik hogy néhányan nagy unalmukban, és jódolgukban nem tudják hogy mivel tölcsék el , fenemód nagy ráérő idejüket .
  Ráadásként még jó bulinak tartják a dolgot, hogy megmozgattak egy csomó, szolgálaton kívüli rendőrt, az ünnepekre készülő vásárlókról, már nemis szólva . Hogy miért kell ilyennel szórakozni, nem értem !
  Tudnék ajánlani mást neki, amivel játszhatna .