Búcsúzunk egy kollégától és jó baráttól

Gyászol a pécsi médiavilág: 42 éves korában elhunyt Fekecs József, a Pécs TV egykori munkatársa.

Nehezen hisszük el, hogy itthagyott minket. Persze nem akarta, csak a szíve másként döntött. Az a szív, amely közel húsz éven keresztül a Pécs TV-ért dobogott, de amely pár évvel ezelőtt már jelzett egyszer…

hirdetés

Persze tudjuk, hogy ez a műfaj nem nyugdíjas állás, s tudjuk, hogy csak a változás állandó. “Feki” – ahogyan barátai és kollégái nevezték – sok mindent át- és túlélt. Még nem volt húszéves, amikor a helyi tévéhez került, ahol az évek során vágóként, adásrendezőként, majd műszaki vezetőként dolgozott azon, hogy a tévénézők minden aktuális hírről, eseményről információhoz jussanak. Nélküle nem nézhettük volna évekig a pécsi önkormányzat aktuális közgyűlését, nem szerezhettünk volna tudomást a mindennapjainkat érintő érdekes vagy kevésbé érdekes történésekről.

magsi1

Egy érdekes (élet)történettel kevesebbek vagyunk. Most már nem kérhetjük meg, hogy segítsen, ha kifogott rajtunk a technika ördöge, nem ugorhatunk le hozzá Orfűre, hogy a naplementében pecázás közben elmélkedjünk a világ folyásáról, s nem vitatkozhatunk arról, hogy miért jobb Pécsen élni, mint Budapesten.

Most megtalálta végső lakhelyét. Bár a szíve vitte el, a mi szívünkben örökké élni fog. Ég veled, Feki!

Fekecs József (1974-2016)

hirdetés

Hirdetés