Buszbaleset Pécsen – sérült is van

A mentőknek kellett elvinni az idegklinikára azt az idős nőt, aki az 55-ös helyi járatú buszon sérült meg pénteken reggel. A helyszínre a rendőrök is kiérkeztek.

hirdetés

A Tüke Busz Zrt. arról tájékoztatta lapunkat, hogy a busz az Alkotmány utcai megállóból indult, amikor a nő elesett, s beütötte a tarkóját, ezzel pedig vérző fejsérülést szenvedett.

buszbaleset (4)

Úgy nyilatkoztak, a sérült elismerte, hogy figyelmetlen volt, nem kapaszkodott a megállóból való induláskor, ezért a rendőrök is elmentek a helyszínről. Hozzátette: a nő mindvégig magánál volt, de sérülésének súlyosságáról csak később lehet megtudni információkat.

Az más kérdés, hogy a 80 év körüli, bottal közlekedő asszonynak vélhetően nem kellett volna kapaszkodnia, ha valaki átadja neki a helyét.

buszbaleset (2)

Kerestük a rendőrséget is az ügyben, azt írták, hogy a megállóból elinduló buszon egy 85 éves nő az indulás következtében elesett. Az esés miatt könnyű sérülést szenvedett. A hölgyet a mentők kórházba szállították. Az autóbusz vezetőjét az eset körülményeinek tisztázása érdekében hallgatták meg a zsaruk.