Egyszer már lelépett a hat gyerekes családanya

A családján és az ismerősökön kívül már a rendőrség is keresi azt a 50 éves pécsi asszonyt, aki lassan egy hónapja eltűnt. Egyelőre semmi nem utal bűncselekményre, sőt, az asszony korábban egyszer már szintén lelépett mindenféle figyelmeztetés nélkül.

hirdetés

Senki nem érti, hova tűnt Ildikó. Az 50 éves, 6 gyermekes pécsi nőnek hűlt helye maradt, mire családja hazatért a nyaralásból július 14-én. Azóta sem ad életjelet magáról, nem veszi fel a telefonját és nem válaszol az e-mailekre sem az erősen vallásos asszony.

Csizmadia Ildikó azonban nem most szívódott fel először. Mint azt egyik fia lapunknak elmondta, az édesanyja két éve egyszer már mindenféle előzetes jelzés nélkül eltűnt egy hétre. Mint kiderült, akkor lelkigyakorlatra ment, de hazatérését követően egy szóval sem mesélte, hogy miért ment el és mi történt vele a 7 nap alatt.

– Semmilyen jelét nem láttuk, hogy valami ne lenne rendben vele. Mostani eltűnése előtt is azt tervezte, hogy elvisz bennünket a nagyszüleinkhez – mesélte lapunknak a megdöbbent Ormándi Jakab.

eltunt no
Fia már a Facebookon is keresi az anyját!

A nőt nem csak a családja, a barátai és ismerősei vagy az a keresztény nagycsaládos közösség keresi, akik közelről ismerték, hanem már a rendőrség is. A zsaruk szerint a körülbelül 165 centiméter magas, vékony, vállig érő, barna hajú, zöld szemű asszony nyakában egy kis Mária medállal díszített nyakláncot viselt, mikor utoljára látták. A rendőrség azt gyanítja, hogy „római katolikus templomok, rendezvények, kegyhelyek” közelében lehet rátalálni elsősorban.

A nő kórusban is énekel, és dolgozik a Pécsi Székesegyház Nagycsaládosok Egyesületében, de ott nem akartak nyilatkozni az ügyről, sem arról, szerintük hova mehetett a nő.

Akinek bármilyen információja van az asszonyról, az a pécsi rendőrségen személyesen, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tehet bejelentést.