Elstartolt a strandszezon a pécsi Hullámfürdőben is!

Pénteken délelőtt hivatalosan is megnyitott a Hullámfürdő kültéri egysége, így az utolsó tanítási nap délutánján a fiatalok már birtokba is vehetik a város egyik legkedveltebb strandját. A hétvégén kisebb programsorozat is vár a fürdőző pécsiekre koncertekkel, játékos vetélkedőkkel.

hirdetés

Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója a helyszínen elmondta, a szokásos árakkal kezdődik meg a strandnyitás: továbbra is élnek a Tüke Kártyás kedvezmények, és továbbra is élhetünk a rendkívül népszerű kedvezményes jegyekkel, amik 15 órától kaphatóak.

A kültéri medencék készen állnak, jöhetnek a strandolók!

Az elmúlt években több felújításon is átesett az intézmény. Négy-öt éve zajlott le egy nagyobb strandrekonstrukció: térkő- és járókőburkolatokat, nyílászárókat cseréltek, a vizesblokkokat részlegesen felújították, és folyamatosan zajlik a Hullámfürdő udvarának, a hatalmas zöldterületnek a gondozása.

Vári Attila szerint a délutáni kedvezmény mindig népszerű

Még a mai, akvaparkos világban is megállja a helyét a Hullámfürdő közelségével, áraival, töretlen népszerűségnek örvend.

Az apákra is gondoltak

– Az iskola végeztével ugyan az apák napja nem mostanra esik, de mindenképpen szerettünk volna egy kis kedvezményt nyújtani nekik! Online regisztrációval ingyenes belépést biztosítunk a Hullámfürdőbe, ráadásul vetélkedők, játékos feladatok is várnak a bátor jelentkezőkre, a végén pedig a Legjobb Apa oklevelet is bezsebelheti valaki! Emellett koncertek is lesznek itt, a szabadtéri színpadon – mondta Vári Attila.

Az „első fecskék” már meg is érkeztek a fürdő gyepére

Hirdetés