Eltemették a rákos pécsi anyukát

Két hete meghalt és hétfőn temették el Szanyi Karolinát, azt a kétgyermekes anyukát, aki nagyon fiatalon küzdött a rákkal. A 31 éves asszonyért egy emberként mozdult meg Pécs. Két kisgyermeke és férje gyászolja. 

hirdetés

Ahogy azt korábban elsőként megírtuk, a halálos kór ellen küzdött Szanyi Karolina. A 31 éves pécsi nőnél tüdőrákot találtak, számos áttéttel. Sem az államtól, sem mástól nem kapott anyagi segítséget egy rossz szabály miatt. Szembenézett a halállal, de sajnos nem tudott győzni. 

Szanyi Karolina története márciusban kezdődött,  amikor a pécsi asszony kertvárosi otthonában rosszul lett, fulladni kezdett, és mentőt kellett hívni hozzá. A kórházban kiderült, rosszindulatú daganat van a tüdejében, számtalan áttéttel. A kemoterápiás kezelés sem segített, szeptemberre tovább nőtt a daganat és újabb áttétek is jelentkeztek.

végső búcsú, Karolina3

Karolináék szerény körülmények között éltek, ezért cikkünk után összefogtak a pécsiek a beteg asszonyért. Csaknem 300 ezer forintot sikerült összegyűjteni a család számára. Bár Karolina nagyon rosszul volt, a jótékonysági estre még el tudott menni. Napokkal később azonban már annyira legyengült, hogy felkelni is alig tudott a kórházi ágyból.

– Nagyon küzdött, egy pillanatra sem adta fel a harcot. Még az utolsó napokban is reménykedett, hátha valami csoda történik – mesélte lapunknak egy közeli barátja.

végső búcsú, Karolina2

A 31 éves anyuka szervezete végül feladta a küzdelmet és két héttel ezelőtt Karolina meghalt. Az asszonyt – családja, barátai és rokonai – hétfőn kísérték utolsó útjára Pécsett. A búcsúbeszédben a család köszönetet mondott mindenkinek, aki valamilyen formában segített az elmúlt időszakban, külön kiemelték a KÉK Egyesületet és Csizi Péter alpolgármestert.

 • pap kinga

  mindíg szeretni fogunk Karolina

 • horváth zoltán

  kedves somnifer és nemtudoomki.hogy mit tett csizi péter,bende kornélia,fodor ibolya,és a kék azt én tudom a legjobban. ez emberség és nem politika.most a ti nevetekben kérek elnézést az érintettektől,a többieknek megköszönöm az együtt érzést.. köszönök mindent a családom nevében.

 • Chantal

  Magyarország egy nagy fos az egyszer biztos aki tud KÖLTÖZZÖN el innen minnél hamarabb. Egy büdös mocskos trehány rohadt ország. MAGYARORSZÁG EGY NAGY UNDORMÁNY. Tegy ük tönkre magyarországot minél hamarabb

 • Laura

  Sajnálom nagyon ezt az anyukát, de azért a gyerekeknek sem lehet most a legjobb. Bár valami csoda történt volna hogy ne legen ilyen baj. Egy ilyen helyzetbe belegondolni is nehéz, akkor hogyan lehet szerintetek átélni?

 • Fodor Ibolya

  Tóth néni…a hozzászólása szívmelengető…az ima Kariért több mint gondolja..<3

 • Fodor Ibolya

  Karolina drága az égiek vigyázzanak rád! Mi pedig mind itt lent akik megismertünk és szeretünk, téged és családodat továbbra is mellettük leszünk. Mindannyian, a kisnyugdíjastól, a politikusig. Mindenki aki szeretetből veletek volt, és van.Köszönöm neked , hogy visszakaptam a hitemet, hogy AZ EMBEREK JÓK! /kérek mindenkit a méltatlan vitákat mellőzzék/Karolina R.I.P. megérdemled.

 • Tibor Taméné Toth

  Sajnálom .részvétem a családnak.segíteni én sem tudtam csak imámmal .nyugdíjas 7 .gyermekes anya és 10 unoka mamája.pedig szeretem volna ha életbe maradhatót volna.

 • dansom

  Őszinte részvétem a családnak! Nagyon sok erőt kívánok nekik!

  Ne felejtsük el megemlíteni Bende Kornéliát sem, aki miután megismerte Karolinát, létrehozta a segítő csoportot és felhívta rá az emberek figyelmét, hogy segítségre van szükség!
  Mindenki fantasztikus dolgot tett, aki akár egy imával is segített.

 • somnifer-nek!

  Talán azért keverik ide az emberek a politikát, mert egyedül a politika tehet arról, hogy olyanok a törvények országunkban, amilyenek! Ezért nem juthatott ellátáshoz Karolina sem! Ezt ugye el tetszett felejteni tisztelt …..????

  Részvétem!

 • somnifer

  Olvtársaim, tán ha a nem kevernétek ide is politikát, méltóbb lehetne az emlékezés… Nyugodjon békében Karolina, részvétem a családnak. Nagyon sajnálom.

 • gonosztorpe

  Részvétem a családnak és én is köszönöm azoknak az embereknek akik tudtak és akartak is segiteni sajnos én azok az emberek közé tartozom aki szeretet volna segiteni de sajnos nem engedhetem meg magamnak két pici gyerekem van albérletben lakom és szégyen de ma még arra sem jutott hogy a kissebbik gyerekemnek pelenkát vegyek elnézést hogy nem tudtam segiteni de kívánok minden jót és eröt a további élethez és még anyit ne azon vitatkozzanak ki menyit segitett mert itt az állam szégyelje magát én biztos vagyok benne hogy mindenki lehetösége szerint segittet nem az a kérdés mennyivel hanem hogy segitett hogy akart és tudott is segiteni!!

 • maca

  Nyugodjon békében,nagyon sajnálom 🙁 Na igen Magyarország jobban teljesít ,látszik !:(:(

 • Okostojás

  Ezért kötelező az egészségbiztosítás fizetése, az egészség pénzről szól!

 • Andi

  Részvétem a Családnak! Köszönet mindazoknak akik csöndben, de tették a dolgukat!

 • Egy családtag

  Hogy mit tett Csizi Péter? És miket a KÉK egyesület? Amit te talán soha. De mert Csizi Péter külön kérése volt, hogy a nagy nagy segítséget amit kapott a család, ne reklámozzuk, és mert ha adunk, azzal ne kérkedjünk..hát legyen elég a válasz. Nagyon sokat tett!! ő, és a KÉk is.

 • Egy nő a sok közül…

  Isten nyugosztalja az Édesanyát! 🙁

  Amíg a kerekesszékes beteg embert viszik a családtagok a II. fokra, addíg sajnos nem kell semmin csodálkozni ebben az országban!

  Tényleg szégyen, ami itt van…

 • magyarország SZÉGYEN!!!!

 • nemtudomki

  Miit tett Csizi Péter?