Endrét mellek fogdosásával vádolják

A Pécsi Ügyészség szerint a nyílt utcán fogdosta a nők melleit az a férfi, akit szeméremsértéssel vádoltak meg. M. Endre futva támadt a nőkre, megfogdosta a mellüket, majd továbbszaladt. A férfi – ha bűnössége bebizonyosodik – legfeljebb kétéves szabadságvesztésre számíthat.

hirdetés

M. Endre (32) a vádirat szerint tavaly egy júliusi reggelen a pécsi Timár utcában fogdosta meg egy huszonéves nő mellét, aki gyanútlanul sétált a munkahelyére. A sértett vallomása szerint a támadó futva közelítette meg, átölelte vállát, majd mindkét mellét megfogdosta és továbbszaladt.

– Éppen az irodámba tartottam, amikor hallottam a sikoltozást és láttam a felém futó férfit, próbáltam elkapni, de nem sikerült – mondta lapunknak az egyik szemtanú, aki a rendőrségi szembesítéskor is azonosította vádlottat.

titspervert

A gyanúsítottat szeptemberben fogták el, miután a Tettyén támadt egy másik nőre, akinek szintén csak a melleit fogdosta meg. Az akkori áldozat barátja először autóval, majd gyalog üldözte a Király utcáig, ahol sikerült elkapnia, majd rendőrt hívott rá. A nő akkor nem tett a feljelentést, ezért most csak egy támadás miatt áll bíróság előtt.

M. Endrét korábban egy mohácsi mellfogdosással is meggyanúsították, de nem találtak elég bizonyítékot, ezért megszüntették ellene az eljárást. A vádlott mindent tagad, azt állítja, hogy mindegyik támadáskor a munkahelyén volt, az egyik pécsi speciális nevelőotthonban. A férfi azóta Angliába költözött, ahol mobiltelefonok szervizelésével foglalkozik. A bíróság következő tárgyaláson a szemtanúkat hallgatja meg.