Ezernyi motor dübörgött a téren

Korra, nemre, és a szeretve használt motortípusra való tekintet nélkül bőgette meg vasparipáit több mint 1300 motorbarát szombaton, a Széchenyi téren. A hangorkánba a belváros ablakai beleremegtek, a kétkerekűek rajongói pedig a szájukat tátották a rengeteg motor láttán.

hirdetés

Magyarország legnagyobb motoros szezonnyitóját tartják meg Pécsett szombaton. Az esemény idén komolyabb, egész napos programokkal hódította meg a motorosok és motorkedvelők szívét, hisz a rendezvény szervezői a látványos eseményt megfejelték szakmai kiállításokkal, balesetvédelmi előadásokkal, színpadi beszélgetésekkel, és egy akrobatikus kaszkadőrshow-val is, mely az Expo Centerben kápráztatta el az odalátogatókat.

Spéci motorokból nem volt hiány
Spéci motorokból nem volt hiány

A programsorozat fénypontját azonban idén is az a másfél órás motoros felvonulás adta, melyet nyugodtan nevezhetünk már pécsi hagyománynak is.

Telik meg a tér
Telik meg a tér

A nagy városi motoros vonulás során több mint 1300 acélparipa járta be Pécs legforgalmasabb csomópontjait, mely miatt joggal kellett útlezárásokkal és torlódásokkal számolniuk a közlekedőknek.

Klasszikusok is felvonultak
Klasszikusok is felvonultak

A hatalmas hangorkánnal érkező motoros horda délután 13 órakor indult az Expo Centerből, és negyed óra múlva már a Széchenyi téren összegyűlt tömeget kápráztatták el.

Ezernyi motor
Ezernyi motor

A régiós motoros egyesület a rendezvénnyel szeretné felhívni a figyelmét mindenkinek arra, hogy megkezdődött a motoros szezon, épp ezért nagyon fontos ügyelni az évad kezdetével megszaporodó közúti balesetekre, és persze azok megelőzésére is.