Fidesz: Péterffyék törvénysértéssel kezdik ténykedésüket Pécsett

Sajtóközlemény: “Már az első 48 órában becsapják a nyertesek a pécsieket, és agresszív, törvénysértő leveleket küldözgetnek a közszolgáltató városi cégek vezetőinek.  

Péterffy Attila megválasztott, de hivatalba még nem lépett, ennek megfelelően intézkedési joggal még nem rendelkező pécsi polgármester már az első 48 órában páros lábbal gyalogolt bele – törvénysértő módon – ellenfelébe, Vári Attilába, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatójába, s ezen túlmenőenően minden közszolgáltató városi cég vezetőjébe.

Elszámoltatást ígért, ami rendjén is lenne, ám ehelyett durva, méltánytalan és embereket tisztességében megsértő leveleket küldött ki a cégvezetőknek az inkorrektségéről, agresszivitásáról és tiszteletlenségéről elhíresült Péterffy.

A gyurcsányista Péterffy Attila információink szerint minden pécsi közszolgáltató cég vezetőjének – törvénysértő módon – levelet küldött, amelyben udvariatlan módon „utasítást” és „tiltást” közöl a felelős vezetőkkel. Azokkal, akik évek óta tisztességgel és becsülettel szolgálják a pécsieket. Teszi ezt úgy, hogy még az esküjét sem tette le, és a képviselőtestület sem alakult meg, és még jogerőre sem emelkedett a választási eredmény. Jól látható, hogy Péterffy azt a szocialista hagyományt támasztja fel Pécsett, amely törvénysértő módon „adta el” a pécsi buszokat, amely egekbe emelte a rezsidíjakat, s amely mindeközben naponta akár kétszer is jutalmat osztott önmagának.

A Pécsi Fidesz ezért a hozzá eljuttatott információkról tájékoztatni fogja az önkormányzat ellenőrző szervét, a Baranya Megyei Kormányhivatalt, hogy szólítsa fel Péterffyt a törvények betartására”.

Pécsi Fidesz

Hirdetés