Fidesz: Péterffyék törvénysértéssel kezdik ténykedésüket Pécsett

Sajtóközlemény: “Már az első 48 órában becsapják a nyertesek a pécsieket, és agresszív, törvénysértő leveleket küldözgetnek a közszolgáltató városi cégek vezetőinek.  

hirdetés

Péterffy Attila megválasztott, de hivatalba még nem lépett, ennek megfelelően intézkedési joggal még nem rendelkező pécsi polgármester már az első 48 órában páros lábbal gyalogolt bele – törvénysértő módon – ellenfelébe, Vári Attilába, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatójába, s ezen túlmenőenően minden közszolgáltató városi cég vezetőjébe.

Elszámoltatást ígért, ami rendjén is lenne, ám ehelyett durva, méltánytalan és embereket tisztességében megsértő leveleket küldött ki a cégvezetőknek az inkorrektségéről, agresszivitásáról és tiszteletlenségéről elhíresült Péterffy.

A gyurcsányista Péterffy Attila információink szerint minden pécsi közszolgáltató cég vezetőjének – törvénysértő módon – levelet küldött, amelyben udvariatlan módon „utasítást” és „tiltást” közöl a felelős vezetőkkel. Azokkal, akik évek óta tisztességgel és becsülettel szolgálják a pécsieket. Teszi ezt úgy, hogy még az esküjét sem tette le, és a képviselőtestület sem alakult meg, és még jogerőre sem emelkedett a választási eredmény. Jól látható, hogy Péterffy azt a szocialista hagyományt támasztja fel Pécsett, amely törvénysértő módon „adta el” a pécsi buszokat, amely egekbe emelte a rezsidíjakat, s amely mindeközben naponta akár kétszer is jutalmat osztott önmagának.

A Pécsi Fidesz ezért a hozzá eljuttatott információkról tájékoztatni fogja az önkormányzat ellenőrző szervét, a Baranya Megyei Kormányhivatalt, hogy szólítsa fel Péterffyt a törvények betartására”.

Pécsi Fidesz

Hirdetés