Fogarasit indítja a Jobbik jövőre!

Hivatalosan, a sajtó képviselői előtt is bemutatták a Jobbiknak a Baranya megyei 1-es választókerületében indítandó országgyűlési képviselőjelöltjét, aki a jövő évi választásokon megmérettetheti magát. Fogarasi Gábort a pécsiek jól ismerhetik, a fiatal politikus már jó pár éve a pécsi közgyűlés tagja. Most magasabbra teszi a lécet.

Hegedűs Lórántné, a Jobbik országgyűlési képviselője mutatta be a párt jövő évi országgyűlési képviselőjelöltjét, aki – Fogarasi Gáborral együtt többször hangoztatta a párt jelenlegi propagandamottóját – „magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel” képviselné a helyieket jövőre.

– Válsághelyzetben ember kell a gátra, méghozzá olyan, aki ismeri és látja a pécsi problémákat. Fogarasi Gábor tanúbizonyságot tett az itteni közgyűlésben eltöltött évek alatt nagy felkészültségéről és kiemelkedő szakmai tevékenységéről – méltatta őt Hegedűs Lórántné.

Véget kell vetnünk a fideszes világnak, ahol négyen járnak jól: a sógor, a koma, a retye és a rutya – fogalmazott a képviselőnő.

Hegedűs Lórántné és Fogarasi Gábor

Fogarasi is azzal érvelt: születése óta itt él, ismeri a helyi körülményeket, problémákat és az itteni vezető személyeket is.

Ismertette főbb célkitűzéseit, szerinte meg kell állítani az eladósodást, az elvándorlást, javítani kell az egészségügy helyzetén – béremeléssel és hiánycikkek beszerzésével. Majd rátért az önkormányzati bérlakások problémakörére, és állítása szerint a képviselői tevékenysége alatt arra a legbüszkébb, hogy elérte, csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehessen pályázni a lakásokra.

De nincs vége, a Jobbik egy állami bérlakás-építési program elindítását szorgalmazza, a képviselő Pécset is bekapcsolná ebbe a folyamatba, miután jövőre megnyerik az országgyűlési választásokat – jelentette ki.

Szerinte Pécs túl gyakran szerepel az országos bűnügyi híradásokban, ez a közbiztonság helyzetét minősíti. A megoldás Fogarasi szerint a rendvédelmi szervek dolgozóinak számának és megbecsülésének növelésében keresendő.