Gyorsan mehettek a motorosok

Egyelőre még a rendőrség vizsgálja mindkét motoros baleset körülményeit, de az elsődleges megállapítások szerint a sofőrök gyorsan mentek. 

hirdetés

Az elsődleges adatok szerint a Magyarürögi úton és a 66-os úton is a motoros hibázhatott. Popovic Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a két baleset körülményeit még vizsgálják, de a jelenlegi adatok szerint mindkét esetben rosszul választhatták meg a sebességet a motorosok, ezért csúszhattak ki a kanyarokban.

A szombati balesethez – ahol egy busz alá csúszott be a kétkerekű – az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint három autóval vonultak a mentők, ám a Magyarürögi úti balesetben csak egy 50-60 év körüli férfi sérült meg súlyosan a bokáján.

A 66-os úton, a mánfai szerpentinen történt balesethez két autóval vonult ki a segítség, de ebben a balesetben is a motoros sérült meg. A 25 év körüli fiatalembert – miután szalagkorlátot tartó három oszlopot is kidöntött és mélybe zuhant – medence- és gerincsérülés gyanújával vitték kórházba.

Ez utóbbi esetnél az olvasóink szerint felmerült annak a lehetősége, hogy a motor egy olajfolton csúszott meg, ám a rendőrség ezt nem erősítette meg, bár a vizsgálat még nem zárult le.