Halálért könyörgött a rendőröknek a pécsi késelő

Tüzet nyitott a rendőrökre L. Norbert Tamás (42), akit állig felfegyverkezve fogtak el csütörtök este a nyomozók. A férfit előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság. Elfogásakor könyörgött: „Lőjenek agyon!”

hirdetés

Leborotválta a haját és késeket aggatott magára L. Norbert Tamás, miután megtudta, hogy titokban elköltözött felesége hol rejtőzik – értesült a Pécs Ma. Előre kitervelhette a gyilkosságot, mert nem tudta megbocsátani az asszonynak, hogy elhagyta.

Információink szerint a gyilkosság után elrejtőzött, majd sötétedés után hazament, de arra nem számított, hogy a Kodály Zoltán úti lakásban már várják a rendőrök, akik szintén nem számítottak arra, hogy az elkövető megtámadja őket. A férfi, amikor belépett a lakásba és meglátta a rendőröket, fegyvert rántott, egy gáz riasztó pisztolyt fogott rájuk, de hiába próbált lőni, a fegyver nem sült el. A rendőrök földre vitték és megbilincselték, ekkor kezdett könyörögni, hogy végezzék ki.

A férfi úgy nézett ki, mint Rambo: a vádlijára, alkarjára és övébe tucatnyi kést erősített fel. L. Norbert 93 késszúrással ölte meg feleségét, és sebesítette meg annak élettársát közös, Melinda utcai albérletükben.

A férfi előzetes letartóztatását péntek délután rendelte el a Pécsi Járásbíróság, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. A bíróság szóvivője azt nem árulta el, hogy a férfi elismerte-e a bűncselekmény elkövetését.

 • ellenálló

  tűzharcba kellett volna keveredned pirosöcsém, vagy a késeiddel rátámadni az egyik 50kilós pattanásosképű rendőr-aranypajtásra, akkor talán fejbelőttek volna, hogy me ne sántuljál!

 • azta

  Köszi a javítást Pécsma!

 • azta

  Most akkor L. Zoltán vagy Norbert, Tamás? Nem mindegy!

  Kalányos!

  Kiegészítenélek. Ugye azt akartad írni, hogy minden bűnözőre?

 • Kalányos

  Halált a magyarbűnözőre!

 • Ati

  Ühm…