Halálos baleset Pécs mellett

Nem sokkal este 18 óra után történt halálos baleset Pécs mellett, a 6-os úton a kővágószőlősi elágazásnál. Úgy tudjuk, egy ember elhunyt, egy másik személyt újra kellett éleszteni. Információink szerint még két sérültje van a balesetnek.

hirdetés

halálos baleset (2)

A súlyos balesetben egy férfi halt meg. Egyelőre nem tisztázott, mi történhetett. A rendőrség lezárta a 6-ost az érintett részen és eltereli a forgalmat. A helyszínre több mentőautó érkezett, jelenleg is zajlik a sérültek ellátása.

halálos baleset (1)
Az említett útszakasz az egyik legveszélyesebb a 6-oson, korábban is számos baleset történt itt.

baleset (1)

baleset (2)

A rendőrség szerint 18 óra 13 perckor érkezett bejelentés, amely szerint baleset történt a 6-os számú főközlekedési úton Szigetvár irányába a Tortyogónál. A rendelkezésre álló adatok alapján Pécsett a 6-os számú főközlekedési út 208-as kilométerszelvényében egy személygépjármű előzési manőverbe kezdett, amely során a szemből érkező személygépjármű az ütközés elkerülése végett elrántotta a kormányt, letért az útról és az árokban egy fának ütközött.

Információink szerint a balesetet okozó, előzést végrehajtó autós lehet nem is vehette észre a balesetet, és ezért tovább hajtott. A rendőrök keresik.

Olvasói fotó

  • gabor0

    még mindig keresik a baleset okozóját… szégyen!