Halottak napi koszorúk rendelhetők a Pécsi Köztemetőtől

Közelednek az emlékezés napjai. Mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmat ad arra, hogy lerójuk kegyeletünket elhunyt szeretteink előtt. A méltó emlékezéshez a Pécsi Köztemető virágkötészete is szeretne hozzájárulni saját készítésű koszorúkkal és sírdíszekkel. 

A magas színvonalon és különös odafigyeléssel készült koszorúkat már az ünnep előtt is meg lehet rendelni, ehhez a temetopecs@temetopecs.hu e-mail-címre kell megrendelő üzenetet küldeni. A Biokom NKft. honlapján található katalógusban minden rendelhető koszorú megtalálható egy rendelési kóddal és az árral ellátva. Kérik, hogy a kiválasztott sírdísz kódján kívül a megrendelő email tartalmazza azt is, hogy mikor szeretnék átvenni azt.

A megrendelt terméket/termékeket október 25-től a Pécsi Központi Temető ügyfélszolgálati irodájában lehet átvenni, ahol készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítanak. Az iroda október 25-e és 28-a között 8–15.30 óráig, október 29-én 8-14.30 óráig, október 30-a és november 1-e között pedig 9-17 óráig tart nyitva.

Amennyiben valaki személyesen nem tud ellátogatni szerettei sírjához, úgy igény esetén a társaság elhelyezi a sírhelyen a választott koszorút/koszorúkat. Amennyiben ezt a lehetőséget választjuk, szintén a fenti e-mail-címre írjunk levelet, amelyben a megrendelni kívánt sírdísz kódja mellett szerepeljen az elhunyt neve, valamint születési és halálozási dátuma, hogy be tudják azonosítani a sírhelyet. Ebben az esetben a sírdísz árát előre fizetéssel tudják rendezni a következő bankszámlaszámon: BIOKOM Nonprofit Kft.: 10402427-49525754-56491073.

(x)

Hirdetés