Három hetet csúszik a pécsi mellek versenye

Mert a pécsi lányok a legszebbek

Szomorkodhatnak a vizes keblek rajongói, most szombaton mégsem lesz mellszépségverseny a Hullámfürdőben. A hűvös, csapadékos időjárás miatt ugyanis július 11-re, szombatra csúsztatták el a fesztivált.

hirdetés

Ahogy azt már korábban megírtuk többéves kihagyás után idén újra színes programokkal vár mindenkit a Hullámfürdő-fesztivál. Ezidáig úgy volt, hogy most (június 20-án) szombaton. Ám az előrejelzések szerint nem lesz bikini kompatibilis idő, így a pécsi szépségektől sem várhatjuk el, hogy nedves pólóban pózoljanak a strandon. De, nyugi, nyugi, azért nem kell lemondani a látványról! A Hullámfürdő-fesztivált nem fújták le, csupán más időpontban rendezik meg: július 11-én, szombaton 12:00-22:00 között.

A szombati rendezvényen az árlista szerinti normál napi belépőkkel vehet részt bárki.

Hullám, bikini, lányok (4)

Hullám, bikini, lányok (6)

A program változatlan, az egész családnak igyekezett kedvezni a rendező Trubics Zorán és a házigazda PSN Zrt. A bikinibemutató-, lángosevő- és sörivóverseny mellett sportbemutatók, zenés műsorok és meglepetésvendégek színesítik a programot, de lesz vizes pólós mellszépségverseny is, este pedig retrodiszkóval várják a bulizni vágyókat.

A szervezők a felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak, akik testfestéssel, csillámtetoválásokkal, játékos programokkal és légvárral készülhetnek a nyárra. Nem érdemes a napközbeni programok után hazamenni, hiszen az esti tombolán értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők, így az élmények mellett akár ajándékokkal is távozhatnak a Hullámfürdőbe látogató vendégek.