Házi karanténban a család, de nem tudod, mit főzz? Itt a megoldás!

Lokodi Ákos családja így örül a finom ételeknek, amik az asztalra kerülnek

Az iskolák és bizonyos munkahelyek bezárása több szempontból érzékenyen érintette a legtöbb hazai családot. Sok pécsi pánikszerű bevásárlásba kezdett, próbálnak minden alapvető élelmiszerből bespájzolni a kényszerű karantén idejére. Sokuknak persze újdonság az is, hogy minden nap gondoskodniuk kell az étkezésekről, nekik van egy jó hírünk: Lokodi Ákos pécsi séf a segítségükre siet. 

hirdetés

Főzz Otthon – Karantén Kitchen címen indított ugyanis online főzőcsatornát a séf, hogy tippekkel és receptekkel segítse átvészelni a vesztegzárat a főzni vágyóknak és az arra kényszerülőknek. A felvételeken egyszerű ételeket készít hétköznapi alapanyagokból, mindenki örömére.

– A csatorna azért indult, hogy megmutassam pár egyszerű étel elkészítését olyan alapanyagokból, amik a karantén idején is elérhetőek, illetve általában megtalálhatóak minden háztartásban. Videón mutatom, hogyan főzzünk jóízűen egyszerű ételeket is, mindezt reality stílusban, lazán, egyenesen a konyhánkból. A felvételeken láthatóak lesznek főzelékek, pogácsák, kenyerek, levesek. A célom, hogy a feliratkozóknak lehetőségük legyen az egész családot bevonni, és nehéz időkben is vidáman eltölteni a napokat együtt – nyilatkozta lapunknak Lokodi Ákos.

Íme, itt is van az első videó: 

Hogy hol tudunk a későbbiekben vásárolni, arról ITT írtunk korábban.

Hirdetés