Hoppál: a kormány a magyarokért elmegy a falig is!

A Nemzeti Konzultáció kapcsán országjáró fórumokat szervez a Fidesz, melynek egyik első lépése a péntek délután, a Baranya 02. választókerületben tartott fórum volt. Az eseményen Hoppál Péter és Csizi Péter országgyűlési képviselő, illetve Vargha Tamás, a honvédelmi tárca miniszterhelyettese is előadóként szólalt fel.

hirdetés

A Nemzeti Konzultáció kapcsán országos kampányba kezdett a Fidesz, melynek egyik eleme, hogy országjáró fórumokon vesznek részt kormánytagok, politikusok, közéleti személyiségek.

A fórumot megelőző doorstep sajtótájékoztatón Hoppál Péter országgyűlési képviselő elmondta lapunknak, hogy az országjáró fórum célja, hogy tájékoztassák a magyarokat a Soros-terv veszélyeiről. Elmondta, hogy ha a terv érvényesül, és milliókat telepítenek be Magyarországra, az ő ellátásukra fordított milliók miatt újra a csőd szélére sodródhat az ország.

– Mi ezt nem engedjük, a magyar kormány a magyarokért elmegy a falig is!  Minden európai fórumon megpróbáljuk a magyarok igazát megvédeni – tette hozzá Hoppál Péter pénteken.