Hoppál és Csizi is átvette mandátumát

Átvette megbízólevelét a két pécsi egyéni parlamenti választókerület képviselője, Hoppál Péter és Csizi Péter. A fideszes parlamenti honatyák ünnepélyes keretek között kapták meg mandátumukat.

Hoppál Péter és Csizi Péter a Komló és Kozármisleny városát is magában foglaló pécsi I-es és II-es egyéni választókerületben nyerte meg a választást. Az április 6-i választás után hivatalosan szerdán kapták meg a választási bizottságok képviselőitől a parlamenti megbízólevelüket.

hirdetés

csizi, hoppál mandátum2

Csizi Péter a mandátumátadó ünnepségen elmondta, megtiszteltetés egy több ezer éves város, ezer éves püspökségi és 650 éves egyetemi székhely polgáraitól, hogy képviselheti őket. A fiatal politikus hozzátette: ez a bizalom nemcsak neki, hanem egy fiatal generációnak is szól. Tisztelni kell a múltunkat, meg kell oldani a jelen problémáit annak érdekében, hogy gyermekeink egy olyan országban éljenek, amelyet közösen elképzelünk, ezért fog dolgozni – szögezte le.

csizi, hoppál mandátum3

Hoppál Péter arról szólt, hogy immár a harmadik mandátumot kapta meg, ezért is elfogódott. A legfontosabb feladatnak azt tekinti, hogy a helyes arányt találja meg a múltban gyökerező értékek továbbvitele, a tradíció tisztelete és az új feladatok okozta kihívások között. Munkájában számít a választókerületben dolgozó polgármesterek, települések vezetőinek együttműködésére, a szolgálat az első rendű feladata, ezt is tekinti a következő négy évben követendőnek – emelte ki.

csizi, hoppál mandátum4

Az ünnepi esemény keretében Páva Zsolt, Pécs polgármesterének és Bódis József, a PTE rektorának köszöntője után Udvardy György, a Pécsi Egyházmegye püspöke és Peterdy Dániel, református esperes megáldotta az országgyűlési képviselők tevékenységét.

 • Minden

  tönkremegy amire rátették a mancsukat, nincs áldás rajtuk

 • pécsi lakos

  Pusztán még OV hiányzott az átadásról,pedig Ő mindig ott szokott lenni.Úgy tűnik,hogy ez a kettő szémlyiség nem olyan fontos,hogy itt legyen.
  Szégyenletes maga az” ünnepség”ennek a két jelentéktelen embernek.Kár,hogy a szinház nem rögtönzött egy valamiféle előadást.Tán jobb lett volna,ha a “nagy ló”mellett végzik el este 20órai kezdettel,amikor a belváros teljesen üres,legalább nem láttuk volna a résztvevőket.Amúgy meg nem értem azt,hogy ezt miért kell ünnepséggel átadni???
  Kiváncsi lettem volna,ha netalántán mások nyerik el a képviselői tisztet,akkor milyen “ünnepséget” rendeztek volna.

 • TROGER GMBH.

  ÚJRA EGYÜTT A SZENTHÁROMSÁG: PÁVA ÉS A PÉTERKÉK. A TÖBBI GAZEMBER MEG MINISTRÀL A SOK SZEMÉTSÉGHEZ. DE NEM BAJ SRÁCOK A HŰTŐBE TI IS EGYEDÜL MENTEK AHONNAN MINDENT HÁTRAHAGYVA TÁVOZTOK MAJD…IGAZÁN ÜRESEN! ADDIG IS JÒ SZÒRAKOZÁST.

 • aperten

  “megáldani csak azt lehet, amit elvégeztek, nem?”

  Azért a sok piszkos tevékenységet elvégezték.
  Tőlem példáúl “törvénnyel” elrabolták a végleges balesti rokkantsági nyugdíjam, a megvéggyükanyugdíjakat jelszóval.
  http://ddrnyi.hu/banyaszmenet/monddmiter.jpg

  A papok meg megáldják a tevékenységüket.
  Hányinger…

 • pécsi

  Akkor most már itt az idő, hogy elkezdjenek dolgozni, mert a választások után kicsit háttérbe szorultak, nem igazán lehet hallani róluk.

 • Kovács

  Gratulálok! Jó egészséget és sok erőt a munkához!

 • Pécsi

  Mit jelent az, hogy megáldotta tevékenységét? megáldani csak azt lehet, amit elvégeztek, nem? Számomra ez egy kicsit furcsa.