Horrorisztikus halloween: játssz, és nyerj mozijegyet a hidegrázós magyar filmre!

Ahogy már megszokhattuk tőlük, a Tüke Kártya csapata megint jópofa játékkal készült a pécsieknek, az apropó pedig októberben nem is lehetne más, mint az év legijesztőbb éjszakája, a halloween, mikor a kelták hite szerint a holtak szellemei visszatérnek az élők közé. Az első igazi nagy magyar horrorfilm – a Horror Stories of Pécs alkotásain kívül, akik szintén forgattak október 31-ről is –, a Post Mortem vetítése pedig még borzongatóbbá teheti az időszakot. 

Természetesen bárki – aki rendelkezik Tüke Kártyával – részt vehet a játékon, hogy megnyerhesse a három ajándék egyikét, fejenként 1-1 páros mozijegyet a Post Mortem október 28-i vetítésére, az Uránia Moziban.

Az október 21-én induló játék keretében október 25-e éjfélig adhatjuk le válaszunkat. Egy kérdésre kell felelnünk három lehetőség segítségével, tippünk betűjelét Facebook-hozzászólásban küldhetjük el.

Mind a három nyertest egyszerre sorsolják ki a szervezők október 26-án, majd délelőtt 10 óráig kiértesítik őket Facebook-üzenetben.

A játék:

A játékban való részvételhez az alábbi feltételek együttes megléte szükséges:

  • A játékban minden Facebook-profillal rendelkező természetes személy vehet részt.
  • Csak minden 18. életévét betöltött személy vehet részt a játékban.
  • Kizárólag az eredeti poszt alatt, hozzászólásban érkezett helyes választ adók vesznek részt a sorsoláson.
  • A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. munkatársai és azok hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
  • Egy felhasználótól csak egy választ áll módunkban figyelembe venni.
  • A nyerteseket a socialwinner.besocial.hu weboldal segítségével sorsoljuk ki.
  • A nyeremények átadásának módját, valamint az ajándékutalványok beváltásának idejét a hatályban lévő vírusvédelmi óvintézkedések befolyásolhatják.

Kiemelt képünk illusztráció.