Idén is két helyszínen az Állatkertek Éjszakája Pécsett

A szovátai gyerekek a terráriumban

Idén is két helyszínen várja az érdeklődőket az Állatkertek Éjszakája Pécsett augusztus 28-án (péntek). A programok 16 órától kezdődnek a Munkácsy Mihály utcában lévő Akvárium-Terráriumban, illetve a Zsolnay Kulturális Negyedben, a helyszínek között pedig kisvonatra is szállhatunk.

hirdetés

A pécsi Akvárium-Terrárium utolsó nagyszabású éjszakai programja az augusztus 28-i esemény, hiszen hamarosan a Mecsekbe, a felújított Állatkertbe költöznek a hüllők, halak és kétéltűek, így már csak ezért is érdemes ellátogatni a helyszínre. Lesz „nemszeretem” állatok bemutatója, látványetetések és játszóház is. A Zsolnay Kulturális Negyedben tematikus planetáriumi előadás, állatsimogató és a Varázsóra „Állati” kísérletei várják a látogatókat.

A két helyszín között 15.30-tól 21.30-ig kisvonat szállítja a látogatókat. A kisvonat 30 percenként indul a helyszínekről. Egy helyszín látogatása esetén a saját árak érvényesek. Idén is lehet kombinált belépőjegyet váltani, erre azonban csak a ZsÖK NKft. Infopontjain van lehetőség: a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Cella Septichora Látogatóközpontban, a Művészetek és Irodalom Házában és a Kodály Központban.