Így buliznak a tolvaj spanyol diákok

Információink szerint négy széket és egy asztalt loptak el spanyol egyetemisták szombat éjszaka a belvárosból. Pechükre a köztéri kamerák végigkövették az akciót, így másnap a macskajaj helyett a rendőrökkel kellett foglalkozniuk a csajoknak.

hirdetés

Egy átmulatott szombat éjszaka után két spanyol egyetemista úgy döntött, jól mutatna a szobájukban az egyik pécsi étterem kerti garnitúrája. Az Irgalmasok utcájából négy széket és egy asztalt vittek magukkal. A csajokat az sem zavarta, hogy azok össze voltak láncolva. Miután erősre itták magukat, felkapták a fémet és hazáig vonszolták. A mutatványt a köztéri kamerák egészen az albérletig lekövették.

asztallopas2
Ezekből szemezgettek a diákok

Másnap a macskajaj helyett a rendőrök emlékeztették a lányokat a szombat estére, akik addigra már egy fűrészt is beszereztek, hogy levágják a láncot az új bútordarabról.

Technikából azonban nem vizsgázhattak valami fényesre a spanyolok, mert a fémet fafűrésszel akarták elfűrészelni. Így a fémláncról a műanyagot csak megbontani tudták, eltávolítani nem. Az akciót itt feladták, majd áthívták a haverokat egy kis mulatozásra. A rendőrök ekkor csöngettek. A kis albérletben zsúfolásig voltak a külföldi egyetemisták és nem tanulni gyűltek össze.

A poén az egészben, hogy miután lebuktak, nem ők, hanem az étterem tulaja szállította vissza eredeti helyére a kerti bútort.

  • majak

    Egy vizsgaidőszak idejére betenném őket a kalocsai bv-be. Ott hamar észhez térnének.

  • Pufó

    Aaaaaz fasza 🙂 Kik ezek a csajok? 🙂