Így köszönték meg (vagy nem) a szavazatokat

Körbenéztünk a Facebookon, hogy a Pécsen induló képviselőjelöltek miként köszönték meg szavazataikat. Mint kiderült, szinte mindenkinek volt egy-két jó szava a választókhoz, de akadt, aki ezt elfelejtette.  

hirdetés

CsiziP_facebook

A 37 százalékkal nyerő Csizi Péter, a pécsi egyesből azt írja a bizalom megköszönése mellett, hogy sokkal keményebben kell dolgozniuk, mint eddig. Azt is hozzáteszi, hogy a pécsiek számíthatnak rájuk.

TothB_Facebook

A 33 százalékkal ugyanabban a körzetben második helyezést elérő Tóth Bertalantól cikkünk hétfő délutáni megjelenéséig csak egy vasárnapi bejegyzést találtunk, amikor még szavazásra buzdított.

NemethZs_Facebook

A 16 százalékkal harmadik helyen befutó jobbikos Németh Zsolt azért hálálkodik a másik pécsi jelölt nevében is, hogy összesen kétszer annyian szavaztak rájuk, mint 2010-ben.

HoppalP_Facebook

A kettes körzetben nagy ellenfelét, a baloldaliak jelöltjét közel kétezer szavazattal verő Hoppál Péter (Fidesz-KDNP) egy képet posztolt. A 36 százalékkal győző politikus öles betűkkel hirdeti, hogy minden támogatójának köszöni a bizalmat.

SzakacsL_Facebook

Ellenfele, a 32 százalékot elérő Szakács nemcsak választóinak, hanem csapatának is hálás.

GyimesiG_Facebook

A körzet harmadik helyezettje, a szavazatok 20 százalékával rendelkező Gyimesi Gábor még a választások előtt egy nappal posztolt utoljára. Javára szól viszont, hogy párttársa az ő nevében is megköszönte a rájuk érkező, összesen 17 ezer szavazatot.

Keresztes_Facebook

A 7 százalékos Keresztes László Lóránt igazi grafomán, még annak is hálálkodott, aki nem rá, illetve rájuk szavazott. Párttársának – Kóbor Józsefnek – csak privát FB-oldala van, de azon sem túl aktív. Igaz, Keresztes bő üzenetével a rá adott voksokat is megköszönte.

Frissítve (kedd, 15:30) – Tóth Bertalan is megköszönte!

A választások után két nappal, cikkünk megjelenése után bő fél nappal, kedden 11 óra körül Tóth Bertalan is megköszönte a támogatást. – Egy hajszállal maradtunk csak el a Fidesztől Pécsett. Különösen Kertvárosban álltak ki mellettem a pécsiek (…) ez mindenképpen bizakodásra adhat okot a jövőre nézve. (…) Többek között a ti szavazataitoknak köszönhetően is sikerült bekerülnünk Szakács Lászlóval együtt listán az országgyűlésbe, ahol mindent elfogunk követni Pécs és Baranya képviseletéért. A következő 6 hónapban pedig megpróbáljuk ledolgozni ezt a kis különbséget, hogy az őszi önkormányzati választáson már győzelmet ünnepelhessünk – írta FB-bejegyzésében.

Tóth Bertalan FB

 • Jobb későn, mint soha..

  ..ritkán olvasom a kormánypárt valamennyiünk pénzéből fenntartott pécsi hírharsonáját, de szeretném Korb urat tájékoztatni, hogy VAN politikusi oldalam is, és 7.-én én is megköszöntem ott (is) a választók aktivitását. Igaz, a dolog nem FB-s lájkvadászaton múlott senkinél sem.

  dr. Kóbor József

 • Szőcs

  Csizi uri módon e.mail be is megköszönte a rájuk szavazóknak. A többi? Nem számit.

 • Tomi

  tibor, te hül_e vagy

 • tibor

  Ez az újság a Fideszt és a Jobbikot preferálja, szánalmas.

 • hm

  Azért elgondolkodtató, ha tényleg ennyire a fideszt akarta a nép, akkor nincs is semmi probléma…

 • Lui

  Nem most kell sajnálkozni! Ott kellett volna lenni a szavazáson! Már késő! Bíztam abban, hogy legalább nem 2/3-os többség lesz, mert kell a kontroll!!!

 • NA-NE-MÁ!

  Szeretném megköszöni az építmény adót ami egy havi jövőelemem
  fele. Megígértek, hogy aki a gyermekével ápolásin van kap kedvezményes bérletet. A kormány azt is bejelentette decemberbe tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyermek után ápolásin levő
  szülő ötezer forinttal többet kap. A lejtőn egyre lejeb csúszunk és nincs megállás! És még sorolhatnám mit kel még megköszönni.

 • Márti58

  55évesen nincs munkahelyem, remélem most lesz.Ha-ha-ha.

 • Pécsi Lakos

  Tisztítsa meg inkább mindegyik bohóc a várost, vagy feljelentésekre számíthatnak…

 • Tetsu

  Hoppál PÉter vajon miből doktorált?????

 • savanyú a csokoládé

  Tóth Berci egy gőgös bunkó. Csak a voksokat vadászta, a mögötte lévő emberek neki nem számítanak.

 • Krisz

  nem igazán izgat… legyenek boldogok a diktatúrájukkal!