Így nyaralnak Bencze Attiláék

Egy nagyon laza nyári képpel szólt be a kánikulán kiakadt ismerőseinek Bencze Attila a minap. Nem tűrte tovább, hogy nyáron mindenki azon sápítozik, hogy meleg van.

hirdetés

Nehezen viselte a kánikulát Bencze Attila, pécsi riporter, a Sláger TV programigazgatója, a Bencze Show műsorvezetője. Legalábbis elsőre ez derül ki Facebookra feltöltött vicces képén, amin az látható, ahogy medencéjükben lazul egy felfújható matracon, méghozzá nadrágban, ingben!

Így lazul a showman
Így lazul a showman

Bencze azonban nem egyszerűen csak a hőség elől menekült, mikor elegáns ruhában bevetette magát a hűsítő vízbe. A műsorvezető ugyanis lapunknak elmondta, hogy azért vállalta be a meghökkentő fotót, mert megelégelte, hogy minden ismerőse „azon sír, hogy nem bírja a kánikulát” és folyamatosan strandolós fotókat posztolgatnak az internetre.

A polgárpukkasztás a showman elmondása szerint soha nem állt távol tőle, épp ezért fogta magát, és megmutatta, hogy ő hogyan hűti le magát, kifigurázva azokat, akik azon aggódnak, hogy nyáron meleg van. Felhúzott egy közel sem nyárias öltönyt, és bedobta magát medencéjükbe, amit közben felesége, Vermes Tímea operaénekesnő természetesen le is kapott.

Nagyon megy a sütés Lalával
Nagyon megy a sütés Lalával

Bencze nemrég egy másik menő fotót is kirakott Facebookra, amin épp Lányi Lalával, a Kozmix frontemberével sütögetnek a kertjükben. „Valamit kisütöttünk” – így szól Bencze képaláírása, és hát nincs is ennél nyáriasabb dolog, húst sütni egy forró napon, egy igazi magyar popsztárral. Lala a kép alá később be is írta, hogy amit kisütöttek, azt meg is ették, de hát a kép alapján ez nem volt kérdéses. A Kozmixnak egyébként Bencze szervezi idei nagykoncertjüket.

Úgy strandolnak, mint mindenki más
Úgy strandolnak, mint mindenki más

Persze Vermes Tímea sem csak dolgozik nyáron, noha köztudott, hogy az operaénekesnő imádja munkáját. Róla és Anna kislányukról a büszke férj és apa lőtte ezt a képet, amiből árad a zavartalan pihenés hangulata. De hát erről szól a nyár, nem? – tette fel a költői kérdést a műsorvezető.