Ingyenes lesz a PMFC mai bajnoki meccse

Utolsó összecsapására készül a Nyíregyháza ellen a PMFC az NB I-es bajnokságban, ezért kinyitják a kapukat a klubnál. Klubkártya viszont erre a meccsre is kell.

hirdetés

Bár legtöbb szurkoló azt kívánja, hogy miután az MLSZ nem adott engedélyt a Pécsnek az NB I-re, hogy a klub tiltakozásképpen törölje el az egyik legvitatottabb, eddig alighanem csak a nézők számának csökkenését hozó klubkártya-rendszert, a PMFC ezt nem teszi meg. Ennek pedig alighanem egyszerűen az az oka, hogy Pécs még ilyen helyzetben is be akarja tartani az MLSZ diktálta szabályokat, hiszen a korrektség ezt kívánja, még ha az egyik legkomolyabb válságba is sodorták a pécsi Munkást. Úgy tudjuk, hogy ennek nagyon sokan érkeznek majd klubkártya nélkül és reménykednek, hogy így is bejutnak majd.

Teszik ezt annak ellenére, hogy a hírek szerint még az NB II-es tagságot sem kapta meg a PMFC, ezért az NB III-ra pályázhat a Munkás, és nem kizárt az sem, hogy a stadionfelújításra szánt forrásokat is megfaragják.

A PMFC csapata mellett egyébként országos szimpátia alakult ki a szurkolók körében, fradisták, újpesti vagy éppen kispesti drukkerek álltak ki a klub idei teljesítménye mellett, értetlenségüket megfogalmazva meg a döntés kapcsán különböző netes fórumokon. Sőt a hazai labdarúgás fonákságait sokszor iróniával, ám annál nagyobb szeretettel tálaló Trollfoci egyenesen tippeket is adott az utolsó mérkőzés kimenetelére, hogy legalább a Videoton gólkirályi címre esélyesét letaszítsák a trónról: legyen 30-30 a játék vége, hiszen a Nyíregyházát szintén kirúgták az NB I-ből.

Az ingyenes jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n a PMFC-címerre kattintva lehet kérni, vagy személyesen a PMFC-MATIAS Stadion utcai klubházának emeletén lehet még pénteken 16 óráig. Ezt követően pedig a mérkőzés kezdetéig a pénztárakban is lehet jegyet kérni.

A meccsig nyílik lehetőség klubkártya kiváltására is, amely nélkülözhetetlen a jegyváltáshoz. A leggyorsabb módja ennek egyébként, ha előregisztráció során megadjuk adatainkat és egy fényképet is feltöltünk – így a klubházban már csak a kártyát kell kinyomtatni.

Előregisztráció: https://pmfcklubkartya.mlsz.hu/