Ingyenes szűrővizsgálatok a pécsi főtéren!

Ingyenes szűrővizsgálatok zajlanak szombaton a Széchenyi téren: akinek fontos az egészsége, 17 óráig keresheti fel a szűrőkamiont. A vizsgálatok gyorsak és fájdalommentesek, sőt a résztvevők még ajándékot is kapnak.

hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk, ma, azaz szombaton ingyenes szűrővizsgálatra hívják a pécsieket a város főterére. Girán János képviselő, bizottsági elnök lapunknak elmondta, az akciót A rák ellen, az emberért, a holnapért! alapítvány, az egyetem és a pécsi önkormányzat közösen szervezte.

Bőrgyógyászati és szájüregi megbetegedések szűrésére nyílik mód szombaton 17 óráig, emellett az érdeklődők táplálkozási tanácsokat is kérhetnek. A vizsgálatok ingyenesek, sőt a résztvevők még ajándékcsomagot is kapnak. Félni sem kell, hiszen a szűrések teljesen fájdalommentesek, ráadásul csak pár percet vesznek igénybe.

A dzsámi elé gördült be a szűrőkamion

Már csak azért sem árt megvizsgáltatnunk magunkat, mert Magyarország élen jár a fej-nyaki daganatos megbetegedésekben, ám ha időben észrevesszük a problémát és teszünk ellene, nincs ok az aggodalomra, mondják a szakemberek.