Itt ázz, izzadj, pihenj Pécsen!

Érdemes az évet egy jó kis kényeztetéssel kezdeni, főleg, ha nem kell messzire menni a kifizethető pihenésért. Utánajártunk, és összegyűjtöttük Pécs wellnessre alkalmas helyeit, és a legfontosabb információkat róluk. Böngéssz és ázz!

hirdetés

Cikkünkben elsősorban a wellness-szolgáltatásokat nyújtó lehetőségeket vizsgáltuk, a konditermeket nem vettük bele összeállításunkba.

Hotel Makár Sport és Wellness

A Makár wellnessrészlegén találhatunk infra-, finn- és sóterápiás szaunát, gőzkabint, kútvizes csobbanót, hidromasszázs-medencét és beltéri úszómedencét. Ezeken kívül felárért masszőr, kozmetikus és személyi edző is rendelkezésünkre áll. A szolgáltatások mellett fürdésre is van lehetőség.

Nyitvatartás: hétfőtől-vasárnapig 8.00-21.30 óráig
Napi belépőjegy: 2000 forint
Öltözőszekrény kaució: 1000 forint

makar2


ANK szauna

Bár az ANK uszodája nappal a tanulók mozgási igényét szolgálja ki, a város lakói is ellátogathatnak a szaunába és az uszodába, ha pihenésre vágynak. Előzetes bejelentkezés és felár esetén pedig igénybe vehetjük az aerobik, lady fitnesz, gerincmobilizáló torna, callanetics, kondicionálás és akvafitnesz-szolgáltatásokat is.

Nyitvatartás: hétköznap 17.00-21.45, hétvégén: 12.30-19.45-ig
Napi szauna és uszoda belépőjegy: 1300 forint


Hullámfürdő

A belépő ára az infravörös izzasztókamra és a finnszauna használatát tartalmazza. A “Sebastian” infravörös hőkabinja 40-60 °C-on fejti ki hatását olyan mértékben, hogy harmincperces használata 900 kalóriás energiaveszteséget idéz elő, ami körülbelül 15 kilométer futásnak felel meg. A hőkezelés az alakot is formálja a zsírcsoportok átrendezésével és fellazításával. A hatás a bőrön a leglátványosabb. Egy 10-15 alkalomból álló kúra alatt, az infrafény-pórustisztító és sejtregeneráló hatására a bőr állítólag 5-10 évet fiatalodik. Hűha! Ez aztán a gyors időutazás!

Nyitva tartás: hétfőtől – vasárnapig 6:00 – 21.30-ig, kivéve minden nap 14.00 és 15.00 között
Napi belépőjegy: 1120 forint
Kaució az időtúllépésre: 900 forint
Kaució az öltözőkulcsra: 300 forint
Lepedőhasználat: 200 forint

Irány a merülő!


Laterum Hotel Wellness

A Laterum Hotel Pécs wellness részlegében infraszauna, gőzkabin, trópusi eső és finnszauna található, de megmártózhatunk a 1,4 m mélységű, 33 fokos élménymedencében vagy a relaxáló pezsgőfürdőben is. Ráadásként felárért befizethetünk egy masszázsra, jógára vagy gerinctornára is.

Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 14.00-22.00 óráig
Napi belépőjegy: 2000 forint
A fürdőköpeny, törölköző és a lepedő használata: ingyenes

laterum


Xavér Szauna

A belépőjegy magába foglalja a finnszauna, infraszauna és szaunaszeánsz szolgáltatásokat. Lepedő, törölköző, papucs az árban, emellett tusfürdővel és hajszárítóval is szolgálnak. A finnszauna 12-15 személyes, és 85-90 fokon üzemel, sőt, zártkörű rendezvény céljából bárki, előzetes bejelentkezéssel kibérelheti azt.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 16.30-20.00-ig
Napi belépőjegy: nem sikerült kiderítenünk
Lepedő, törölköző, papucs, tusfürdő az árban