Ipart építene a Jobbik – Jelöltbemutató

PécsMa.hu 022

hirdetés

Mind a négy baranyai választókerületben önálló jelöltet indít a Jobbik – jelentette be Pécsen Német Zsolt, országgyűlési képviselő, aki újra megmérettetné magát. Gyimesi Gábor, jelenlegi önkormányzati képviselő a párt másik pécsi jelöltje.

Németh Zsolt elmondta, ha a jelöltek bizalmat kapnak a választóktól, elsősorban a munkahelyteremtési intézkedések elindításában, a fialok külföldre történő elvándorlásának megállításában és a közbiztonságot növelő programok kidolgozásában kapnak feladatokat. Hozzátette: a megyében mindent meg kell tenni az ipar fejlesztéséért, nyitni kell a külföldi, elsősorban déli, keleti kapcsolatok felé, szakítani kell a Németországtól való függéssel.

PécsMa.hu 014

Gyimesi Gábor azt mondta, a pécsi keleti városrész „ma már egy kis Chicagóhoz hasonlít inkább, mint élhető városrészhez”, hiszen sok bűncselekmény, rablás, lopás történik; de nemcsak ott, hanem városszerte – tette hozzá. Mint mondta, meg kell állítani a város- és megyeszerte dúló cigánybűnözést is. Emellett szerinte hiányzik a városból az ipar, ezért újra kellene nyitni a Pécs környéki bányákat, hogy újra ezrek kapjanak munkát.

A hármas választókerületben, Mohács térségében Szőcs Norbert, a párt megyei szervezetének alelnöke, megyei önkormányzati képviselő, míg a négyesben, Szigetvár és Siklós térségében Vida Dezső, a Jobbik siklósi elnöke indul egyéni képviselőjelöltként az országgyűlési választásokon.

 • anyuska

  Old McDonald!hogy jön ide az USA,pláne Albánia?Mit olvasott?

 • Anett

  Elég volt a tróger, pénzhajhász férfipolitikusokbólk! Nőket a közéletbe!

 • ????

  Old McDonald, mert szerinted melyik kedvenc pártemberednek van értelmes arca? Persze rajtad kívül…:)

 • zoli

  Szerintem nem mondta senki,hogy szakítani kell a németekkel,arról volt szó,hogy nyitni kellene keleti irányba is.Ez lenne a jó stratégia. Nekem különben tetszett a bemutatkozás.

 • ?

  Szakítani kell a németekkel? Akkor a Hauni is mehetne részükről?

 • vai pra onde?

  Ezek akarnak képviselni értelmes embereket? A mohácsi (bólyi, azaz valójában pécsi) csávó mihez is ért?

 • Old McDonald

  Ha ránézek ezekre a leharcolt, sunyiképű ivarlécekre, nekem inkább Albánia vagy Ukrajna jut eszembe, nem az USA…