Káosz az utakon

Öt baleset történt 1-2 óra leforgása alatt Pécs közelében szerda reggel. Útlezárások,  elterelések vannak folyamatban.

hirdetés

Az első baleset 6 óra 30 perc körül történt a 6-oson, a dombai tó elágazásánál. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött, az egyik felborult. A baleset következtében egy személy sérült meg, őt mentő szállította kórházba.

A második baleset az 57-es út kozármislenyi elágazójánál történt 6 óra 45 perc körül. Eddig tisztázatlan okok miatt három személygépkocsi ütközött össze. Hárman megsérültek, őket mentők szállították kórházba.

A harmadik baleset szintén a 6-oson történt, a martonfai elágazás után 7 óra 10 perc környékén. Két autó frontálisan ütközött egymással. A balesetben két személy sérült meg.

A negyedik eset a 67-es úton a mozsgó elágazás után 7 óra 15 perc körül történt. Egy kocsi fának ütközött, egy személy sérült meg. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben.

Az ötödik baleset megint a 6-oson történt Hird és Vasas között, 8 óra 10 perc körül. Itt két autó ütközött frontálisan egymással. A balesetben ketten sérültek meg.

A helyszíni szemlék, és a műszaki mentések ideje alatt a rendőrök a régi 6-os útra terelik a forgalmat.