Karácsony előtti láz a pécsi üzletekben

Bevásárlás

hirdetés

Embert próbáló akcióra vállalkozott olvasóink szerint az, aki szombaton az egyik női magazin kuponos akciójának apropóján indult bevásárolni. Volt, aki fél órát állt sorba csak a próbafülkénél, más alig talált parkolóhelyet a bevásárlóközpont környékén.

Pedig napközben már-már nyárias meleg, az év első igazi szabadba csábító időjárásában lehetett része az embereknek. Ennek ellenére a boltok tömve voltak, s több olvasónk jelzése szerint csak a karácsonyi bevásárlások idején tapasztalt eddig hasonlót.

Bevásárlás (1)

Többen arra panaszkodtak, hogy a boltokban a próbafülkék előtt, a pénztáraknál fél órát is kellett várakozni, mások pedig alig találtak parkolóhelyet. A tömeg valószínűleg az egyik női magazin kuponos akcióján buzdult fel, hiszen sok terméket húsz százalékos kedvezménnyel is meg lehetett szerezni ennek keretében.

Minden bizonnyal ugyanakkor annak is nagy szerepe lehetett a jelenségben, hogy bevezették a vasárnapi zárva tartást, hétköznap pedig egyszerűen nincs annyi idejük az embereknek, hogy példának okáért fél tucat ruhát három-négy üzletben felpróbáljanak.

Fotóink illusztrációk