Kasztráltatna a Jobbik

Törvénymódosítást kezdeményez a Jobbik Magyarországért Mozgalom azért, hogy a jövőben a nemi erőszak miatt elítélt férfiakkal szemben kémiai kasztrálást alkalmazzanak nemi vágyukat csökkentendő – jelentette be Németh Zsolt pécsi jobbikos országgyűlési képviselő.

Mint azt Németh Zsolt elmondta, a párt csatlakozik a Páva Zsolt által felállítani tervezett ötpárti bizottsághoz, amelynek az lesz a feladata, hogy összegyűjtse a közbiztonság növelésére vonatkozó egyes javaslatokat, majd azok alapján – és a rendőrséggel közösen – programot állítson össze.

A pécsi országgyűlési képviselő azt mondta, szívesen csatlakoznak minden olyan kezdeményezéshez, amely a pécsiek biztonságérzetére, a helyi közbiztonság helyzetére pozitív hatással lesz.

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője hozzátette: ők a bizottságban arra fognak törekedni, hogy a jövőben nagyobb támogatást kapjanak a polgárőr szervezetek, s világítsák át az önkormányzati bérlakásban élőket. Szerinte ugyanis ezen otthonok falai között nagy számban lehetnek bűnözők is. Mint mondta, az az érzésük, hogy a pécsiek sok esetben nem tesznek feljelentést bűncselekmények után, ezért a rendőrségi statisztika sem mutat valós képet.

Németh Zsolt bejelentette: országos szinten is kezdeményeznek lépéseket a közbiztonság fokozása érdekében.

– A következő hetekben a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményezi a Jobbik. Azt szeretnénk, hogy az intézkedési nemek közé felvegyék a szexuális bűnelkövetők gyógykezelését is, azaz el szeretnénk érni, hogy a megrontás, nemi erőszak miatt elítélteket kémiai kasztrálásnak vessék alá. A kezelésnek az elkövető libidójának csökkentésén keresztül azt előzheti meg, hogy újabb szexuális bűncselekményeket kövessen el az elítélt személy – mondta Németh.

hirdetés
Uránia Mozi

10 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Rosszabbik Magyarország Jobbik a neved, soha se kerüld ki a hóhér kötelet!
  Engem és még legalább 20barátomat megbotránkoztat ennek az új náci pártnak a puszta jelenléte is. Akkor most ha betelefonálok a rendőrségre bekasznizzák őket is mint a békésen túrázni induló fiatalokat a Dómusznál? Ők is garázdák
  Nacik takarodjatok

 2. A jobbik javaslata valódi, komplex jogi és társadalmi megoldások (az erőszakkultúra korlátozása a médiában, a családon belüli erőszak büntetése, a nők diszkriminációjának felszámolása, a gender studies oktatása a középiskolákban is, önvédelmi képzések, nagyobb rendőri jelenlét az utcákon stb.) helyett demagóg, populista blöff. Egyetlen célt szolgál: az állami erőszakra, rendpártiságra fogékony emberek szavazatainak megszerzését.

 3. voltàl màr ilyen helyzetbe te vagy a csalàdtagod?màsként beszélnél
  heyes kasztràlni őket hír magjuk se maradjon!!!!!!

 4. Nagyon helyes, a kasztrálást ilyen bűnözőknél, már rég be kellett volna vezetni, akkor már most sem történt volna meg ez a szomorú eset és legalább nem szaporodnának az ilyen genetikai hulladékok. Jobb csírájában elfojtani a bajt.

 5. Èn mondjuk antroeszttétikai okok miatt ezt a kis szakàllas izét kasztràltatnàm.

Comments are closed.