Ő rabolta ki a rácvárosi trafikot

A férfi gázpisztollyal fenyegette az eladót, bezsebelte a pénzt a kasszából, kért egy szatyornyi cigit majd belelőtt a rémült trafikosba. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a tettes kézre kerítéséhez.

hirdetés

Vasárnap délelőtt tört be a pécsi trafikba ez a videón látszó férfi, aki gázpisztollyal fenyegette az eladót, majd készpénzzel és cigarettával távozott az üzletből. A videón jól látszik, ahogy a rémült eladó a lehető leggyorsabban kipakolja a kasszából a pénzt, amit a támadó a hátsó zsebébe gyömöszöl. Majd cigit is kér, amiből egy szatyornyit pakoltat össze. Végül egyszerűen belelő az eladóba, majd kimegy a trafikból.

Az eladó elmondása alapján a támadó 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas volt. Sötét kapucnis felsőt, valamint kék farmernadrágot viselt.

A Pécsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indított büntetőeljárást.

A rendőrség által közzétett videón látható az elkövető, aki maszkkal takarta el arcát.

FRISSÍTVE (17.05) 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság délután olyan felvételt hozott nyilvánosságra, amelyen már az elkövető hangja is hallható! Ez szintén segítheti a megtalálását:

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=7uCiYjpvcFU” width=”700″]

A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy az elkövetővel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

A videó forrása: police.hu

 • Szekeres András

  Aki jobban megfigyeli lehet,hogy felismeri feltéve ha találkozott vele.Jellegzetes a hangja,a szóhasználata pl. pörgőbben vagy a mozdulatai.És valóban pitiáner cigivel húzza az időt,szűkíti a kört mert dohányzik jellegzetes márkát szív.Remélem gyorsan megfogják.Aki kitalálta ezt az ablakot az alaposan elrugaszkodott a való élettől.

 • vélemény

  A görcsönyi bankrablóból kiindulva ez a gyerek egy nyikhaj, vékony és ideges természetű ember, aki felhúzott 3 pulcsit, hogy nagyobbnak tűnjön. És mivel a végén lőtt rá az árusra feltételezhető, hogy kissé bepánikolhatott a művelet végére. Ja és még valami, ha már ennyi lóvét elvesz, minek neki a dohány? Csóringer fazon, aki vasárnap délelőtt unatkozott. Ja és hányszor kell felhívni a figyelmet, hogy gázpisztolyt a rákóczi utcai kis boltocskában vehette (mondjuk szombaton????) Talán ott kéne kérdezősködni! ui.: nem vagyok rendőr!!!!

 • tüke 48

  Sajnos lesz ennél rosszabb is !Ökör barom kormánynak köszönhető!

 • Nezlok

  GOndolo mazért lőt rá a végén, hogy ne tudjon olyan gyorsan rendőrt hívni…

 • ?

  Kössz öreg és lő?