Két halálos áldozata van a gázrobbanásnak

 

hirdetés

IMG_7531

Két halálos áldozata van  a Baranya megyei Nagykozáron történt gázrobbanásnak, amikor is egy kisebb épületben felrobbant egy gázpalack, valamint az épület is kigyulladt. Pécsi tűzoltók dolgoztak a lángok elfojtásán – adta hírül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Felrobbant egy gázpalack egy megközelítőleg negyven négyzetméteres épületben Nagykozáron. Az épület egy része ki is gyulladt – a tűz oltásán a pécsi hivatásos tűzoltók dolgoznak, mostanra körülhatárolták a lángokat. Az egységek két embert menekítettek ki az égő épületből. Egyikük a helyszínen meghalt, a másik életéért küzdöttek a mentők.

IMG_7533

A tűzoltók kihozták a felrobbant gázpalackot, valamint további két palackot is találtak, amik azonban még nem forrósodtak fel.

Egy nyári konyhában történt baleset, ahol a két áldozat – a 90 éves férfi és a 84 -éves nő – vélhetően ebédet készített, amikor a tragédia bekövetkezett. A nő azonnal az életét vesztette, a férfi életéért sokáig küzdöttek, de ő is helyszínen belehalt a sérüléseibe.