Senki nem lőtt, csak megdobták az irodát

Sajtóhírek szerint a fővárosban rálőttek Bachar Najari irodájára. A Zsolnay Porcelánmanufaktúra többségi tulajdonosának budapesti üzlethelyiségére éjszaka adtak le lövéseket.  Frissítve: A korábbi hír totális kamunak 

hirdetés

Frissítve: 

Kiderült, Bachar Najari irodáját mindössze kővel dobták meg, ezt tálalta a fővárosi sajtó fegyveres támadásként. A sajtót pedig első kézből nyilván a Zsolnay tulaj és felesége, Cséplő Petra tájékoztathatta. Sőt, ő még arról is beszélt, hogy összefüggésben van a támadás a mai sajtótájékoztatójukkal.

 

Korábban írtuk:

A rendőrség egyelőre vizsgálja mi történt, de a lapunkhoz is eljuttatott fényképfelvétel szerint – a vélhetően golyóálló – üvegen nem hatoltak át a golyók. Úgy tudjuk, hogy több lövés is eldördült, ám mivel üres volt az iroda, senki nem sérült meg. Egyelőre azt sem tudni, hogy fegyveres támadás összefüggésben van-e azzal, hogy az elmúlt hetekben sorozatos botrányok kísérték a Zsolnay-gyár működését.

A Zsolnay Zrt. igazgatótanácsának elnöke, Bachar Najari felesége, Cséplő Petra állítása szerint azzal van összefüggésben a dolog, hogy ők bejelentették, hogy kedden sajtótájékoztatót tartanak Budapesten.

Más kérdés, hogy nem tudni, hogy kinek a megrendelésére, és vajon miért éppen ekkor történt az eset, így erős találgatás az, amit Cséplő Petra állítása.