Fegyverrel raboltak ki egy nemzeti dohányboltot Pécsett

Gáz-riasztó pisztollyal raboltak ki egy nemzeti dohányboltot Pécsett vasárnap késő délelőtt. Az üzlet eladója könnyebben sérült.

hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2013. december 22-én 10 óra 30 perc körül egy maszkos férfi ment be Pécsett a Rácvárosi úton lévő nemzeti dohányboltba, majd egy gázpisztollyal fenyegetőzve felszólította az eladót, hogy adja át a bevételt. Az eladó átadta a pénzt, a támadó – az üzlet előtt várakozó társával együtt – pedig elmenekült, de előtte cigarettát is zsákmányolt.

Az eladó könnyű sérülést szenvedett. Szerinte a támadó 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, sötét kapucnis felsőt, valamint kék farmernadrágot viselt.

A Pécsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indított büntetőeljárást.

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  a lakosság segítségét kéri

“A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy az elkövetővel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Gázpisztollyal raboltak ki egy dohányboltot Pécsett

Úgy tudjuk, Pécsett eddig még nem történt ilyen eset, ám az ország több városban is kiraboltak már dohányboltokat.

Sőt, nemcsak a betörők találtak célpontot az új trafikokban, már a trükkös tolvajok is ráugrottak a dohányboltokra. Korábban egy olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy két férfi komoly összeget csalt ki tőle. Ráadásul ez nem az első eset volt a városban.

Két férfi járta a pécsi dohányboltokat: és tapasztalatlan eladókat próbáltak összezavarni. Trükkjükkel többször több tízezer forintot csaltak ki vásárlásuk során.

Hírportálunknak akkor, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Molnár Katalin nyilatkozott.

– Először október 10-én és 18-án tettek náluk ilyen ügyekben feljelentést. Szabálysértési értékre elkövetett csalás miatt indítottunk eljárást, egyelőre ismeretlen személyek ellen – mondta a szóvivő.

Fotók: MTI

 • banan

  Ezen a héten az egyik Pécsi Trafik rabló H. Sándor állítólagosan öngyilkos lett a Pécsi BV. Intézetben. Erről miért nem szólnak a hírek,miért hallgatnak ?????????

 • Tóth Zoltán

  — A MEGOLDÁS ITT VAN —-

  Mechanikus biztonságtechnika

  Trafikszéf – a Strauss Metal Kft-től Pécsről.

  06-30-631-7097

  http://straussmetal.hu/htmls/trafik_szef.html

  Hívjon, ha Trafikot üzemeltet!

  Kulcsszavak:
  Széf, páncélszekrény, trezor,

 • Dec-Ember

  Egyet értek a pár sorral előttem szólóval! Milyen jogon kéri a Rendőrség a lakosság segítségét?
  Mikor közúti igazoltatás esetén, minden esetben alkoholszondát fújatnak, Te viszont nem vagy hajlandó belefújni a szondába, -mert nem steril-, sterilet azonban nem tud biztosítani, Személyi szabadságot sutba vágva beviszi(k) az igazoltatott személyt (mint egy bűnözőt) az Őrsre és 45 perc után közli a lelkes rendőr a 10.000 Ft-os bírságot,mert nem világított az egyik lámpa az autón. És még nem beszélve a sebességmérők sok esetben indokolatlan kihelyezéséről!

  Undorító és felháborító, hogy a Rend Őre a ráruházott hatalmával visszaélve több, mint 45 percig korlátozhatja minden indok és ok nélkül az állampolgár személyi szabadságát!!!!

 • ERNŐKE

  GYALÁZAT! SZÉGYELJE MAGÀT A MADÁR ZSOLT ÉS A JÒL SZERVEZETT BETYÁR BANDÁJA. REMÉLEM ZSOLTIKA HOGY ÉDESANYÁD TEMETÉSÉN IS HASONLÒAN KONSTRUKTÍV PUJÁRÓ CSÁVÒ LESZEL MINT ÁLTALÁBAN A PÉCSI HÉTKÖZNAPOK FORGATAGÁBAN. AMI PEDIG A RENDVÉDELMET ILLETI: A TIK-TAK ÉS PONT. TEHÁT IGENCSAK HIÁNYZIK A MEGFELELŐ HUMÁN MUNKERŐ A KÉK RUHÁK ILL. ADOTT ESETBEN CIVIL RUHÁK ALÒL! HISZEN AMÍG NEM MEGY A JOGALKALMAZÁS TOVÁBBMEGYEK INTÉZKEDNI NEM TUDUNK DE AZ ARC QRVA NAGY ADDIG AZ AGGÓDÓ POLGÁR MIT VÁRHAT…HIÁNYOZNAK A MENTOROK ÉS AZ ALAPOSAN MENTORÁLTAK A RENDSZERBŐL DEHÁT MIRŐL IS BESZÉLHETÜNK HA MÁR MÁR NYOMASZTÒNAK MONDHATÒ RENDVÈDELMI ÉLETPÁLYA MODELL ELŐL TÖMEGESEN MENEKÜLTEK ÉS JELENLEG IS MENEKÜLNEK EL A VÉGREHAJTÒ ÁLLOMÁNY KILÁTÁSTALANSÁGBA SODRÒDOTT TAGJAI. HELYÜKRE PEDIG ÉRKEZNEK A “10 X 10PERCES” KÉPZÉSEN ÁTESETT PRÒBARENDŐRNEK SEM NEVEZHETŐ VERSENYZŐK AKIK A MUNKAÜGYI HIVATALOK SORSZÁMOSZTÒ GÉPECSKÈI MELLŐL ÜLHETTEK ÙJRA ISKOLAPADBA… MAGYARORSZÁG EGYSZER TALÁN MAJD CÉLBA ÉR.

 • Mara .

  Én is azt kérdezem , miért nem átlátszó az üveg Pécsett ? Tudja valaki ? Az én lányom is , trafikban dolgozik , és én sem vagyok nyugodt !

 • Pipamocsok

  Helyes! Rabolják, zúzzák le, gyújtsák fel az összeset, nem kár a tabakmaffia egyik lerakatáért sem.

 • Varjú

  amilyen eldugott helyen vannak, amilyen sötétek, aki ezt kitalálta, engedélyezte, és pénzt vett fel érte, annak kéne havi 29.260 Ft-ot adni havonta, hogy abból éljen meg, mert több kárt okozott, mint hasznot.

 • Hozeee

  Az az érdekes hogy amikor ment a trafik mutyi, akkor nem kérték a lakosság segítségét.
  természetesen mélyen elítélem ezen cselekményeket de egyáltalán nem csodálkozom azon hogy a lakosság nagy része cinikusan reagál ezekre a súlyos bűncselekményekre melyek a Nemzeti Trafikmutyi által életre hívott üzletek ellen irányul. Senki nem hatalmazta fel a kormányt ezekre az átalakításokra és főleg nem úgy hogy ezeknek az üzleteknek a pályázatát a kormányhoz közelálló emberkék nyerték meg érdemtelenül azokkal szemben akik évtizedek óta tisztességgel tevékenykedtek ebben a bizniszben. Nos van egy köz utálat ezekkel az üzletekkel szemben és én úgy vettem észre hogy senkit nem hat meg különösebben hogy mi történik a tejüvegen belül. szerintem a kormány nemsokára minden üzlethez hozzá fog rendelni egy-egy rendőrt mivel különösen veszélyeztetett üzletről van szó és ezek a bűncselekmények veszélyeztetik a nemzetgazdaságot is. Tipikus esete ez annak mikor a hóhért akasztják vagy a tolvajt meglopják ill. kirabolják. Leginkább azokat az alkalmazottakat sajnálom akik a rablás idején tartózkodnak az üzletben akiknek semmilyen közük nincs a trafik mutyihoz. Remélem felizgattam a kedélyeket és jó alap ez a vitaindításhoz.

 • ORBÁN VIOLA

  ÓHHHHHHHHHHHHH KEDVESEIM, ÉN A HELYETEKBE, AZ ÖSSZES KIRAKATOT, BEFESTENÉM!!! MENJÜNK BE A BOLTOKBA, ÉS SZOLGÁLJUK KI MAGUNKAT. UGYSE ÉRDEKEL EZ SENKIT!!! MEGHAL EGY EMBER? NAÉS? UGYIS SOKAN VAGYUNK. HAJRÁ MAGYAROK, MEGINT EGY KORSZAK ALKOTÓ ÖTLET VOLT!!!!GONDOLOM SOKAT KAPOTT AKI KITALÁLTA EZT.

 • TÓTH IBOLYA

  szerintem ügyesek ezek az emberek. Én tuti még fekete festékkel beis mázolnám az ablakokat, hadd jöjjenek rabolni. Érdekes Pesten, átlátszó az összes Trafik. Az én gyerekem is itt dolgozik. Mindennap, egy frászba vagyok. GONDOLKODJATOK MÁR OKOSOK, MÉRT JÓ EZ??????????? JA TUTI SOKAN VAGYUNK, HADD HULLJON A FÉRGESE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!