Bivalyerős figurák vannak a baranyai önkormányzatnál

Idén második alkalommal rendezik meg a Bivaly Racinget, amelyre ebben az évben a Baranya Megyei Önkormányzat saját csapattal indul. 

hirdetés

– A Baranya Megyei Önkormányzat felvállalta, hogy részt vesz az esemény népszerűsítésében. Emellett saját csapattal is indulunk, büszkék vagyunk arra, hogy
néhány kollégánk több versenyen is feszegeti határait. A rendőrséget és a honvédséget is felkértük, vegyenek részt egy-egy saját csapattal a megmérettetésen, ezzel is növelve a tétet – mondta Madaras Zoltán megyei elnök, az eseményről szóló sajtótájékoztatón.

A versenyt idén második alkalommal, szeptember 29-én szervezik meg, amelyen a táv 7,5 kilométer 11 akadállyal. Egyéniben és csapatban is indulhatnak a versenyzők, a gyerekeket könnyített pálya várja.

– A verseny ötletét az adta, hogy szerettünk volna olyan egyedi dolgot szervezni kistelepülésként, ami támogatja a sportos életet, a szabadidő hasznos eltöltését, mindezt összekötve egy csapatépítő tréninggel. Célunk nem a bevétel, hanem a sport népszerűsítése a szabadban, a jó levegőn. Ezen keresztül szeretnénk bemutatni a környék szuper adottságait is – mondta Budai Zsolt, Bükkösd polgármestere.

Hirdetés