Komoly erősítést jelentett be a PMFC a bajnoki rajt előtt

Jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkező, a Honvéd színeiben több Európaliga meccsen is pályára lépő középpályást szerzett meg a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata.

Már csak egy nap van a bajnoki rajtig, de a PMFC vezetése láthatóan a csapat további megerősítésén dolgozik. A ma bejelentett új igazolás, Kesztyűs Barna pedig biztosra vehető, hogy nagy hasznára lesz az együttesnek az új szezonban.

A 28 esztendős középpályást az NB I.-es Paks adta kölcsön Pécsre. Kesztyűs a tolnaiaknál vált élvonalbeli játékossá, és éveken át erősítette is az együttest. Később Nyíregyházán majd Budaörsön futballozott, onnan szerezte meg 2019-ben a Bp. Honvéd, ahol aztán két szezont húzott le. Magyar Kupát nyert a kispestiekkel, és a Zalgiris, a Craiova, az Inter Turku és a Malmö elleni Európaliga meccseken is pályára lépett. 2021-ben aztán visszatért nevelőegyütteséhez, az előző szezont így ismét Pakson töltötte.

Az NB I.-ben 103 mérkőzést játszott le, nagyon rutinos játékossal bővült tehát a PMFC kerete. Kesztyűs a középpálya tengelyében több poszton is bevethető, és a klub komoly erősítésként tekint a megszerzésére.

Úgy tudjuk, Kesztyűs csak péntek este érkezett meg Pécsre, így nem lenne meglepő, ha a vasárnap esti, Békéscsaba elleni szezonnyitón még nem lépne pályára Weitner Ádám együttesében.