Konzultációt indít a volt Mandulás Kemping sorsáról a Momentum

Pécsi momentumos politikusok. Nemes Balázs (a kép jobb szélén), és Topán László (középen) várják a pécsiek meglátásait Mandulás Kemping ügyben
A párt mai közleménye szerint a mecseki terület kapcsán kapcsán “jogosan merül fel az igény a pécsi polgárokban, hogy  a terület sorsa végre rendeződjön”.

hirdetés
Online konzultációt indít a Momentum helyi szervezete a magántulajdonban lévő egykori Mandulás Kemping ügyében, ami az elmúlt napokban azért került a hírekbe, mert az ingatlan tulajdonosa annak átminősítését kérvényezte az önkormányzatnál annak érdekében, hogy lakóházak épülhessenek a területen.
A Momentum közleményében azt írják, hogy miután a Topán László (Momentum) vezette Városfejlesztési és Innovációs Bizottság informális ülése elutasította a tulajdonos átminősítési indítványát, Péterffy Attila polgármester, a döntést elfogadva, elutasította a kérelmet. Az ellenzéki párt szerint a kormánypártokhoz kötődő képviselők hangulatkeltésre és a pécsiek megosztására használták fel a város teljes közösségét érintő ügyet.
“A Mandulás Camping kapcsán jogosan merül fel az igény a pécsi polgárokban, hogy  a terület sorsa végre rendeződjön. Az egykor legendás, mára azonban lepusztult telket szemét, gaz, balesetveszélyes és romos épületek jellemzik. A telek magántulajdon, sorsa mégis mindannyiunk közös ügye. A helyiek véleményét, meglátásait ezért egy konzultáció keretében várja a terület egyéni képviselője, Topán László és országgyűlési képviselőjelöltje, Nemes Balázs” – áll a közleményben
A kérdőívet az alábbi linken lehet kitölteni: https://konzultacio.momentum.hu/mandulas-camping