Kovács Ágnes fúrta meg a kertvárosi rendelőt

tanulmany0

Egy 2010-es dokumentum szerint, az Egyesült Egészségügyi Intézmények (EEI) akkori igazgatója, Kovács Ágnes fúrta meg a kertvárosi rendelőintézet építését. Azt írta le, hogy nincs értelme megépíteni és hosszasan, de ravaszul taglalta, hogy miért nem érdemes megcsinálni – állítja egy önkormányzati képviselő.

A városvezetés 2010-ben megvizsgálta egy kertvárosi rendelő építését, ebben pedig kérte az EEI vezetőjének segítségét is, aki Kovács Ágnes volt. Ő azonban a vonatkozó – és lapunk által is kikért – tanulmányban hosszasan fejtegeti, miért nem kell egy rendelő Kertvárosban. Szerinte kevés az orvos és nem lehetne megoldani a szabadságolásokat akkor, ha Kertvárosban is lenne egy rendelő, ami amúgy is csak a lakosság kényelmét szolgálná, de szakmailag nem indokolt. Vagyis szerinte felesleges az egész.

tanulmany1

Decsi István, a dokumentumot bemutató önkormányzati képviselő szerint a fél-baloldal jelöltje „szembe hazudja a pécsieket”, mert pontosan az ellenkezőjét teszi annak, mint amit mond.

– Kovács Ágnes is szépen beleillik abba a szocialista hazugsággyárba, amely immár 25 éve vezeti félre a pécsieket, miközben sok milliós jutalmakat vesznek fel, adósságba vernek egy várost és a csőd szélére sodorják, valamint eladnak minden mozdíthatót, kiárusítják a várost, ahol élnek – magyarázza a képviselő.

tanulmany2

Decsi szerint bíztak abban, hogy a múlt héten jutalombotránya miatt lelepleződött Kovács Ágnes  bocsánatot kér a pécsiektől, amiért saját állításával ellentétben nem egyszer, hanem ötször vett fel összesen 3,1 millió forintot, többek között azért, mert nem hajtotta végre az engedélyezett alapbéremelést vagyis a dolgozóknak nem fizetett magasabb bért mikor erre lehetősége lett volna. Nem ezt tette, „ehelyett inkább tovább hazudozott” – magyarázta a képviselő.

A fidesz felszólította a baloldali pártokat, hogy vonják meg a bizalmukat Kovács Ágnestől, mert „szándékosan és tudatosan megtéveszti a pécsieket”.

tanulmany3

[note note_color=”#66c6ff”]Újabb rágalmazó szórólapokat terjeszt a baloldal Pécsett

Decsi a sajtótájékoztatón bemutatott egy olyan szórólapot is, amelyet az MSZP adott ki és terjeszt Pécsett.

Ezzel kapcsolatban a képviselő kijelentette, „szeretné emlékeztetni a pécsi baloldalt, hogy nem is olyan régen, éppen egy ugyanilyen szórólap miatt jogerősen bűnösnek mondta ki Nyőgéri Lajost a Szekszárdi Járásbíróság és egy év próbára bocsátást kapott az MSZP pécsi elnöke nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért. Azóta ugyan lecserélte őt a párt, de a módszerek maradtak!”

Szerinte ebből is látszik, hogy a pécsi baloldali politikusok nem tanultak semmit, továbbra is a pécsiek átverésével és megtévesztésével próbálnak visszakapaszkodni, tovább folytatják a gyűlöletkampányukat![/note]

KovacsFuck2

Hirdetés