Ma megnyílik a PTE digitális táncterme!

Március 26-án nyitja meg digitális tánctermét a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Sportirodán működő Táncoló Egyetem. Szuper kurzusok közül választhatunk, összesen 16 különböző tánc-, torna- és aerobikórából szemezgethetünk.

A járványügyi helyzet miatt döntöttek úgy a pécsi Táncoló Egyetemen, hogy rendhagyó módon folytatják februárban indult kurzusaikat, sőt újfajta mozgásformák is bekerülnek a folyamatosan frissülő repertoárba.

A bezártságot fizikai, lelki, szellemi és közösségi jóllétünk is megsínyli. A tánc, a mozgás, a zene azonban kiváló hatással van mindezekre.

16 különböző tánc-, torna- és aerobikóra közül választhatunk: alakformáló táncaerobik, hastánc, hip-hop, horvát, szerb, makedón táncok, kizomba, kubai salsa, latin freestyle aerobik, latin táncok, party rock and roll, showtánc, szenior torna, ülő tánc, kétféle társastánc és zenés torna.

Az oktatók házi videóinak segítségével otthon is mozoghatunk, táncolhatunk, a konyha, a szoba, a kert vagy a garázs is táncteremmé válhat.

A Táncoló Egyetem Facebook-oldalán várja az órák közben készült fotókat, rövid videókat, mókás felvételeket. A cél az, hogy akinek nem szükséges kimozdulnia, az maradjon otthon, inkább táncoljon és mozogjon jó kedvvel. Akinek el kell hagynia otthonát, az pedig mielőbb térjen vissza a négy fal közé és akkor csatlakozzon be az órákba, amikor ideje van rá.

Íme egy kis kedvcsináló videó:

hirdetés