Megélhetési jobbikos a baloldali jelöltek között

A Jobbikba jelentkezett képviselőnek, majd miután eltanácsolták, átigazolt az MSZP-hez és ott lett képviselőjelölt – számol be Facebookján Németh Zsolt. Bár nevet nem írt, a kommentelők szerint – nem bizonyítottan – a Tüke Busz hírhedten szabadszájú szakszervezetiséről van szó.

hirdetés

nemeth_face01

Ezt posztolta ki nem régen Németh Zsolt a Facebookon. Bár a jobbikos vezér nem ír nevet, őt és a pártot ismerő kommentelők közül többen Hofekker Ferencet vélik felfedezni a sorok mögött. Kerestük a Tüke Busz szabadszájú szakszervezetisét, aki egyben a félbaloldal képviselőjelöltje is, de egyelőre nem értük el.

nemeth_facebook02

Németh Zsolt érdeklődésünkre nem szívesen akart nyilatkozni erről a bejegyzéséről. Mint más – de jobbikos – forrásból megtudtuk azért, mert szerintük a Pécsett  összeállt félbaloldali szervezetek a bejutási küszöböt sem fogják elérni, és hogy ne is érhessék el, egyáltalán nem beszélnek róluk!

Frissítve:

Sikerült elérnünk Hofekker Ferencet, aki azt mondta, hogy nem ismeri a bejegyzést, de nem is akar ezzel foglalkozni.

– Ha leírják nevem, attól még ez igaz? Ahogy más képviselővel, Németh Zsolttal sem vagyok rosszban, és nem is akarok belemenni egy adok-kapokba. Most már nem is akarok ezzel foglalkozni. Nem érdekel különösképpen a politika – mondta a képviselőjelölt.

 

[note note_color=”#66bbff”]Ha tehát nem Hofekkerről szólt Németh Zsolt posztja, akkor kiről lehet szó? Ha tudja a választ, írja meg kommentben vagy emailben. [/note]