Megöltek egy idős nőt

Holtan találtak egy 75 éves nőt a déli órákban Pécsen, az egyik Hársfa utcai családi házban.
Az elsődlegesen megállapított adatok alapján az egyedül élő idős nőt valószínűleg megölték.
fotó (5)
A helyszíni- és halottszemle jelenleg is folyamatban van.
fotó 1 (1)

A víztorony tövében lévő, néhány éve felújított háznál öt rendőrautó van, az utcát teljesen lezárták.

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

 • pécsi

  Hová lett a másik cikk, ahol a gyilkost Ilonkának nevezik?

 • gábor lászlo adrián

  szegény idósmertem nanyon redes volt midekivel midig godoszta aker nyét midig kit űt aki túdvalamit rolwa asz irjon nanyon szépen kűszűnűm

 • Névtelen

  szegény ismerte midig godoszta aker nyét lenyen szive aki túd valamit rola asz jelekeszen

 • Rudi

  Valami itt nagyon nem kerek! Ha ez ma délelőtt történt, illetve derült rá fény, akkor mit kerestek a rendőrök ebben a házban tegnap este 19óra magasságában????? Ott jöttem el mellette, kb 10-15 rendőr volt ott már akkor is és szalaggal el volt kerítve a ház! Akkor most mi is a valóság????

 • Fecóka

  Már minden hétre jut egy gyilkosság ? Mi történik ebben a városban emberek ?
  Részvétem az elhunyt családjának !

 • Névtelen

  isten nyúgasztaja én is mertem midig kőszőtem nek

 • ……

  Sokat tanakodtam, hogy reagáljak-e itt bármit is.
  Mert ugyebár halottról jót vagy semmit…….
  Én ezt a nénit nem is bántanám, de a két szarházi, suhanc hozzátartozóját akik a környékünkről lopták folyamatosan, más kertjéből a gyümölcsöket, zöldségeket zsák számra és abból éltek, a nénike aki ott kint folyamatosan pucolta a gyümölcsöt meg a zöldséget, az mind a lopott termésből volt, szóval hagyjuk ezt a nagy szorgoskodást. Ezeket törvény elé állíttatnám, csak hát ha nincs konkrét tetten érés, nincs lopás se….Ja és “nincs cigány bűnözés”… de akikről beszélek természetesen azok…..

  Köszönöm hogy elolvastad

 • csak egy senki

  Valóban szörnyű dolog történt, tény hogy a nénit brutálisan meggyilkolták, de úgy gondolom, hogy az okokat nem szabadna ennyire leegyszerűsíteni.
  Amíg ebben az országban a felsőbb érdekek azt kívánják, hogy a cigányság bűnöző, semmitérő rétege (túlnyomó többség) és az ilyen életet folytató egyéb söpredék jó érezze magát nálunk és amíg egy gyilkosságot 20-25 évvel, egy nemi erőszakot pár évvel (és még sorolhatnám) fűtött cellában, jó körülmények között az adófizető pénzén meg lehet úszni, addig véleményem szerint sokkal magasabb szinten kell keresni az ok-okozati összefüggéseket. Ezzel most nem a rendőrséget akarom megvédeni, de a “kisrendőr” ha megszakad (márpedig ha hiszik, ha nem a legtöbb megszakad) sem tud változtatni ezen az egyre mérgesedő helyzeten… Szélmalomharc az egész…
  Mert azt mindenki érzi, tudja, hogy aki ilyet tesz az valójában mit érdemelne…. Ezt az ámokfutást csak egy jól működő törvényhozás és igazságszolgáltatás tudja megfékezni.

 • Habi bácsi

  A méltó büntetését sosem kapja meg a tettes,tettesek!

 • hozzátartozó

  Remélem megtalálják azt,aki ezt tette és megkapja méltó büntetését.Legszívesebben magam büntetném meg kegyetlenül,ahogy ő tette.Milyen ember az ilyen?Ember az ilyen egyáltalán?Ki lehet képes ilyet tenni?Csak egy utolsó…………!Nyugodj békében

 • Olvasó

  Kedves Dodo!

  Se nem vagyok hülye, se nem vagyok okos, de ezek egy magát valamire adó médiumnál alapvető szabályok. Na persze ez a lap nem az, csak már kikívánkozott belőlem és pont ennél a cikknél meg is írtam az észrevételeimet. Hihetetlen az a pongyolaság, amit itt, magukat újságíróknak tartó emberek elkövetnek.

 • Névtelen

  Napi szinten láttam a nénit !Sokszor kint ült az udvarban.Gondozta a kiskertet.Nagyon sajnálom szegényt 🙁 remélem mihamarabb megtalálják a tettest !

 • en

  A nenit napi szinten lattam ,ahogy a pici haza udvaran szerenyen munkalkodott. Egy egyszeru joravalo ember volt…vedtelen aki egesz eleteben csak jot tett.
  Borzaszto sokkolo ami vele tortent.
  Nagyon sajnalom:-(
  gonosz mocskos utolso aki ezt tette!!!

 • olvasó

  Nem a Pávát kell okolni, hanem azt a 2/3-ot, akik megválasztották a mostaniakat. Ennyi brutalitás még az elődöknél sem volt. Én ugyanarra a pártra fogok szavazni, akikre legutóbb, de az sem az elődök, sem a mostaniak! Pontosan ezért, mert ők tennének a közbiztonságért, csak a sok szemellenzős azt hiszi, hogy szélsőjobbok. Nem veszitek észre, hogy mennyire elharapódzott a sok gyilkosság, rablás, nemi erőszak stb???????????????

 • Szimat.

  Itt mar minden meg történik. Igen autózni azt tudnak meg büntetni a tízezres csekket főleg. Múltkor is milyen nagy intézkedés volt hogy a polgár mester úr lányával mi történt. Hát ha egy átlagos ember lányával történt volna ez nem hiszem hogy ilyen intézkedés lett volna.

 • TÜKE PÉCSI

  Nincs már ebben a városban biztonság , és ha valakit érdekelne , és megkérdezné az itt élőket , maga is meg győződhetne róla , hogy az emberek félnek . Nem csak az idősek , hanem már a fiatalok is !!! Talán a polgármester úrnak , no meg a főkapitány úrnak is az utcára kellene menni , úgy sötétedés táján , persze kizárólag egyedül és gyalogosan , akkor végre észrevennék amit mindenki lát !!! Én például azt is látom , hogy az én fiatal koromban , voltak sétáló rendőrök , akik a saját körzetükben majdnem mindenkit ismertek ……. ja és akkor még vagy 50 000 emberrel több élt itt . Manapság autózó rendőröket látok csak , de ők is mindig sietnek valahová …….. nekik sem tűnik fel , hogy egyre több az erőszakos bűncselekmény a városban ??? Na majd ha az ő családjuk kerül bajba , akkor megint lesz nyüzsgés …gondolom 🙁

 • Talpika

  Gusztustalan…pár utcára lakok komolyan rettegek..:(

 • Jakab77

  Veronika,

  ne túlozd el a dolgot! Azért a nyóckerben nem mennél végig olyan nyugodtan,
  még nappal sem! De Miskolcon sem jobb a helyzet (és még lehetne sorolni).

 • Névtelen

  Hát kérem szépen nincs visszatartó erejű példa statuálva , ilyenkor ki kéne vinni 1,2 (életfogytost “) és egész egyszerűen nyilvánosan halálbüntetésre módosítani az ítéletet! média előtt végre hajtani azt , és akkor nem lenne ez ! Ez volna megoldás nem az hogy egy ember életét elveszi valaki ,és utána 8 évre rá szabadul aztán éli világát

 • Névtelen

  ismertem! nyugodjon békében

 • Veronika

  És én itt lakom,mint egyetemista…Újpesten biztonságosabban érzem magam egy zöld-fehér csíkos pulcsiban,mint itt Pécsett.Lehet meg sem érem a diplomám.

 • kozelbenlako

  Undorito hogy valaki kepes ilyenre.
  Ismerem az idos holgy par hozzatartozojat. nagyon sajnalom oket. 🙁

 • Arthur Dent

  Jakab77:

  Itt is megindult már az “öregezés”, hogy a pintéri kriminalisztika egy új jövevényszavával éljek, az ehhez a fajta bűnelkövetéshez szükséges humánerőforrással meg éppolyan jó állunk mint borsod. A kozármislenyi támadás elkövetőit sem tudták elfogni, valószínűleg ettől a többinek is megjött a kedve és még jobban meg fog amint látják hogy a gyilkosok megkapják a maguk 2-8 éves börtönbüntetését (=ingyen kondibérlet) halál okozó testi sértésért.

  Pávának meg nyilván nem személyes felelőssége, ebben a kontextusban ő ezt a mostani városvezetést jelképezi.

 • Jakab77

  Arthur Dent,

  azért már ezt a gyilkosságot is a Páva nyakába varrni, azért egy kissé merés…
  (Ott fenn Észak-Keleten ez már napi gyakorisággal megesik.)

 • Dodo

  Kedves Olvasó!

  Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Gondolom, tudod hogy te melyik vagy. 🙂

 • félkegyelmű Arab

  Hihetetlen mik történnek manapság…..de egy biztos isten fönt van és lefog súlytani a bűnösökre…..:(

 • Arthur Dent

  Hihetetlen az a mélyrepülés amibe Pécs kezdett páva alatt, brutális bűncselekmények, tömegesen megszűnő munkahelyek. Sosem hittem volna hogy egyszer ide jutunk…
  Megjegyzem más városokban pl. Szeged, Debrecen ez elképzelhetetlen, ha egy évben egy ilyen történik már az is sok.

 • Golyós Troll

  Olvasó!
  Te erre onanizálsz?
  Amúgy meg akkor már inkább: …Pécsett, a Hársfa utca egyik családi házában…

 • PécsiPasi

  Hát már az egyedül élő idősek sincsenek biztonságban?
  Tuti előre kitervelt volt.

 • Olvasó

  Csak így hirtelen néhány gyöngyszem a cikkből:

  “Hársfa utcában lévő egyik családi házban.” – Hársfa utcában, egy családi házban.
  “Az elsődlegesen megállapított adatok alapján” – Úgy tudni.
  “A helyszíni- és halottszemle jelenleg is folyamatban van.” – A helyszínelés most is tart.
  “A víztorony tövében lévő.” – A víztoronynál.
  “Valószínűsíthető az idegenkezűség.” – Megölhették.

 • Vélemény

  SZáradjon ki a lelke rohadt tetvesek!!!