Megtalálhatták a Skóciában eltűnt komlói fiatal holttestét

Megtalálhatták annak a 29 éves komlói férfinak a holttestét, aki még augusztusban tűnt el Skóciában. Az elmúlt hónapokban a család kétségbeesetten kereste V. M.-t a Facebookon, most testvére  a közösségi oldalon is elbúcsúzott tőle. 

hirdetés

“Drága egyetlen bátyusom, hihetetlen hogy így alakult és nem jöttél haza, bárcsak egy rossz álom lenne és igazából nem így lenne. Nem érdemelted ezt és mindennél jobban fogsz hiányozni , bátyám és egyben legjobb barátom, nagyon szeretünk , örökkön-örökké !
Nyugodj békében, még találkozunk Milkó!”

Ezekkel a sorokkal búcsúzott saját Facebook-oldalán a férfi testvére elhunyt bátyjától. A lány augusztusban még angol és magyar nyelvű segítségkérő posztot tett közzé ugyanitt, amelyben arra kérte a Skóciában élő magyarokat, hogy segítsenek megtalálni a férfit.

A Velvet cikke szerint a 29 éves Vass Milánnak augusztus 19-én veszett nyoma a skóciai Airdrie városában. A fiatalember éjszaka hagyta el West Kirk Street-i otthonát. Csak a mobilját vitte magával, a bankkártyáját és az iratait a lakásban hagyta.

A családnak elképzelése sem volt, hogy mi történhetett a férfival. A Velvetnek adott nyilatkozatukban elmondták, Milán nem drogozott és nem ivott, az viszont tény, hogy nem volt valami jó lelkiállapotban. Borzasztóan megviselte, hogy januárban 3 és fél év után szakított vele a barátnője. Később depressziós lett, két hétig kezelésre is járt – mondta el az apa.

A személyazonosításra meg nem erősített hírek szerint DNS-minták alapján került sor.