Megvan a béna késes rabló

Rablás elkövetőjét fogták el a pécsi rendőrök a minap. A férfit február óta keresték. Akkor egy kisebb boltot rabolt ki egy hosszú pengéjű késsel felfegyverkezve. Részben. Ugyanis a bolt alkalmazottja is kést rántott, a rabló pedig ijedtében kiborította a padlóra a pénztárgép tartalmát, majd némi zsákmánnyal elmenekült. Most a zsaruktól menekült, majd karambolozott.

hirdetés

A pécsi rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével gyanúsította meg azt a 35 éves pécsi férfit, aki egy februári estén, egy késsel felfegyverkezve rabolt ki egy pécsi boltot.

A rablást a bolt kamerája is megörökítette:

[video:68030]

A rendelkezésre álló adatok szerint S. Péter fekete símaszkot viselve, kezében egy nagyméretű, ívelt pengéjű késsel berontott az üzletbe és azzal hadonászva az alkalmazottól a bevételt követelte.

A boltos óriási lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: ő is kést ragadott, s azzal próbálta elkergetni az elkövetőt. Sikerült is neki: a rabló ijedtében csak a zsákmány egy részével távozott.

A férfira egy közúti ellenőrzéskor akadtak rá a napokban, de ő ki akarta magát vonni az intézkedés alól és elhajtott a járművével.

Nem jutott messzire.

Miután kocsijával elmenekült, karambolozott.

A kocsi átvizsgáláskor az autóból egy nagyobb méretű kés került elő, s a nyomozók később az elvégzett szakértői vizsgálatok alapján a férfit összefüggésbe hozták a februári bolti rablással.

S. Péter csütörtöki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárását.

  • Panpeter

    Hülyegyerek, a végén még nyomott rá egy kis gázsprayt is a boltos. Riszpekt. Ha tudnám, hol van ez a kisbolt, ott vásárolnék és gratulálnék is neki az akcióhoz 😀

  • hahaha

    Ezen jót röhögtem. Először béna, mert lerántja a pénztárgépet, másodszor, mert fél évig őrzi a kocsiban a bizonyítékot, harmadszor, mert elhúz a rendőrök elől és menekülés közben még össze is töri magát. Nem lehet egy IQ-bajnok a csávó….