Meixner Barna lett a Biokom új társügyvezetője

Bemutatták a Biokom új társügyvezetőjét, Meixner Barnát (áll)

Péterffy Attila, Pécs polgármestere hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy megvan a Biokom új társügyvezetője. Meixner Barna személyében újabb pécsi szakembert csábított haza az önkormányzat – tudatta a városvezető.

hirdetés
Uránia Mozi

Korábban már a PécsMa is megírta, hogy hamarosan új társügyvezetője lesz a Biokomnak, ma délelőtt pedig Péterffy Attila polgármester Ruzsa Csaba alpolgármesterrel közösen be is mutatta a Biokom új vezetőjét, Meixner Barnát.

Péterffy Facebook-posztjában úgy fogalmazott: „a Biokomra kulcsfontosságú cégként tekintünk, komoly terveink vannak vele, ezért

külön öröm, hogy az új társügyvezető személyében újabb pécsi szakembert sikerült hazacsábítanunk,

akinek ambiciózus személyisége, és több éves szakmai, valamint vezetői tapasztalata tökéletesen illik a városvezetés elképzeléseibe.”

A Biokom új vezetője, Meixner Barna 41 éves, okleveles környezetmérnök és jogi szakokleveles mérnök. Pályáját 2003-ban a Pannonpower Holding Rt.-nél kezdte, majd a Mecsek Öko Környezetvédelmi Zrt.-nél volt környezetvédelmi mérnök. Meixner 2010-ig a Pannonpower cégcsoport üzemfelügyeleti és környezetgazdálkodási osztályvezetője volt, majd a Dalkia Energia Zrt. környezetvédelmi és munkavédelmi vezetőjeként dolgozott. Legutóbb a Veolia Magyarország Társaságcsoport környezetgazdálkodási vezetője volt, innen érkezett a Biokom társügyvezetői székébe.

 

Hirdetés