Mellár főtámogatójának üzenete: a „k….anyátokat”

„Ó,hogy az a…….tudomtudom,nem illik,de akkor is a kurvaanyátokat,de tudjátok mit,megérdemeljük!” – írta a Facebookon a liberális Ágoston Andrea, Mellár Tamás egyik főtámogatója miközben megosztotta a baloldali Népszava cikkét, ami a rendőrségi beszerzésekről szólt.  

hirdetés

Az MSZP-P-frakciószövetség tagja mellett feltűnő, annak kampányát segítő, a hivatalosan nem létező Mellár Tamás-féle egyesület aktivistája, Ágoston Andrea amiatt fejtette ki véleményét, hogy a rendőrség a magyar hagyományokat, a múltat ápoló huszároknak vásárol csákókat szerinte felháborító módon.

A baloldali, ellenzéki lap cikkében az áll, hogy lehet 15 ezer forintért is vásárolni ilyen fejfedőket, de a díszítéstől, a kidolgozottságtól, nyilván a felhasznált anyagoktól függően akár 170 ezer forintot is elkérhetnek értük. A rendőrség egyébként 119 ezer forintos áron venné meg a huszárcsákókat.

Érdekesség, hogy Mellár és a liberálisok voltak azok, akik a kvóta nélküli betelepítéssel egyetértve a népszavazáson „ezerrel igenre” buzdítottak.

Ágoston Andrea felől egyébként most is jöhetnének a bevándorlók, sőt azt is jónak találta, hogy az olaszok állítólag fejenként 500 eurót, közel 160 ezer forintot adnak nekik. Mint azt korábban, a migránsok itáliai zavargásainak kellős közepén a lapunknak elmondta, „ott normálisan sikerült megoldani a dolgokat, ötszáz eurót tudtak adni a fiatal migránsoknak kulturális célokra, hogy könyvtárba járjanak, turistaként ismerjék meg Olaszországot”.

Mellár Tamás, Ágoston Andrea és Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető a vásárban – Forrás: Ágoston Andrea Facebook