Motoros tömeg lesz Pécsen

Végigvonulnak a városon

Ugyan még közel sincs itt a motoros szezon vége, a pécsiek azonban már október 25-én búcsúzhatnak az évadtól, méghozzá a Szezonzáró Motoros Gurulás és Motoros Nap ünnepélyes  és benzingőzös keretein belül!

hirdetés
Telik meg a tér
Telik meg a tér

Nemsokára itt a tél, lezárul a motoros szezon, Pécs pedig az alkalomhoz illően búcsúzik az időszaktól. Az október 25-én megrendezendő IV. Szezonzáró Motoros Gurulás és Motoros Nap ugyanis rengeteg olyan színes, szagos, látványos és hangos programot ígér, amit a motorrajongók, a sebesség-megszállottak és még a laikus érdeklődők is imádni fognak.

Spéci motorokból tavasszal nem volt hiány
Spéci motorokból tavasszal nem volt hiány

A már hagyománnyá vált, népszerű motoros felvonulás mellé ugyanis ősszel – akárcsak tavasszal – a szervezők olyan érdekes és szórakoztató kísérő programokat sorakoztatnak fel az Expo Centerben, mint például a motorgumidobó-verseny, a felnitartó verseny, a kipufogók hangnyomásmérő versenye, és persze a motorszépségverseny.

Hangos lesz
Hangos lesz

Azok pedig, akik nem csupán motorokat és motoralkatrészeket akarnak látni, hanem valami mást is, örülni fognak, hiszen a szervezők idén bekeményítettek. Jönnek ketrecharcosok bemutatózni, thai-box harcosok mutatják meg mit tudnak, lesz véradás is, és persze az elmaradhatatlan büfésor biztosítja az eszem-iszom hangulatot.

A lényeg persze a gurulás, a motoros felvonulás. A rendezők 700 motorost várnak a vonulásra, ami 14 órakor fog startol az Expo Centerből, és Kertvároson át, az Árkád és a Konzum mellett elhaladva ér majd fél 3 körül a Széchenyi térre, ahol természetesen mindenki szabadon fényképezheti majd a járgányokat.

A 10 órakor kezdődő motoros nap rendezvényei ingyenesek.