MSZP-P-s politikus sajtóközleménye

Az MSZP-P frakciószövetség tagja, Mellár Tamás sajtóközleményt küldött, amit közlünk:

hirdetés
Uránia Mozi

Pécs túl büszke ehhez a Fideszhez

Megdöbbenve vettük tudomásul, hogy a Fidesz nem lépteti vissza a gyanús ügyekbe és egy egyetemista brutális megveretésébe keveredett budafoki jelöltjét. Ahelyett, hogy elszámolnának a buszbeszerzésből kilopott százmilliókkal és az előző tíz év vállalkozás- és családnyomorító intézkedéseivel, egy egyre kétesebb hírű sportoló mögé felsorakozva arcpirító hazugságokat kiabálva mocskolják tele a közbeszédet és Pécs utcáit. Ez egy hazugságért többszörösen elítélt Hoppál Péter vezette pécsi Fidesznél még biztosan elmegy, de ez a nagy múltú város és lakói szerintünk ebből már nem kérnek.

Nem elég, hogy Vári Attiláról lassan naponta derül ki valami új sumákság, a pécsiek adóforintjaiból megbízott haverokról, saját magának adott havi több százezres juttatásról.

Nem elég, hogy mára nyilvánvaló: a vízilabdázó valótlan tanúvallomást tett eskü alatt a bíróságon, és végül letagadta, hogy ő küldte volna a verőembereket a brutálisan bántalmazott pécsi egyetemistára.

Nem elég, hogy a Fidesz nem lépteti vissza az erkölcsileg már mérhetetlen, teljesen súlytalan jelöltjét és nem zavarja haza azonnal a városi sportcég éléről.

Ez a Fidesz, a pécsi Fidesz, amelyet a párt megrendelésére végzett gátlástalan hazudozásaiért többször jogerősen elítélt Hoppál Péter vezet, most a Mindenki Pécsért Egyesületet vádolja plakátrongálással. Azt az egyesületet, amelynek a plakátjait láthatóan profi módon, tömegesen, előre legyártott alapanyagokkal rongálják, nyilván nem saját maguknak, bár Hoppálék idáig is eljuthatnak majd a valóság hajlítgatásában.

Nos, tisztelt pécsi Fidesz, október 13-án eljön a számvetés ideje.

Hová lett egymilliárd forint a botrányos Volvo-beszerzésből?

Hová lett a város anyagi önállósága?

Hol a pénz, amit a város megspórolt az alvilági módszerrel végzett vízműfoglalás után?

Hol a fejlesztésekre elköltött 160 milliárd forint, amit olyan büszkén hirdetnek?

Hol a pénz, amit az ingatlanadóval és a többi teherrel kivasaltak a pécsi családokból és vállalkozásokból?

Mi lett a 120 családdal, akiket ocsmányul becsaptak, csak hogy a nagy múltú Zsolnayt egy fideszes oligarchának játsszák át?

Ma még lehet fröcsögni és mocskolódni, lehet hajlítgatni a valóságot, a sárba gyalázni a pécsi közbeszédet, a város utcáit arcátlan hazugságokkal és szennyplakátokkal.

Ám október 13-án a Fidesz valósága nem hajlik tovább, hanem eltörik a pécsi polgárok szavazatai alatt, akik nem nézik tovább, hogy ezt a gyönyörű, történelmi jelentőségű várost ország-világ előtt megalázzák a Fidesz súlytalan bábjai.

Nem hiába nézi az egész ország árgus szemekkel, hogy mi lesz a pécsi választás eredménye: egy demokratikus fordulat itt az egész narancsuralmi rendszert megingatja. Az ellenzéki szövetség, a Mindenki Pécsért Egyesület állja a sarat a szennyáradattal szemben. Ez a város többet érdemel, és október 13-án meg is kapja!

Mindenki Pécsért Egyesület

Hirdetés