Az verte ki a biztosítékot a humoristánál, hogy egy asszony a háza elé parkolt. Nagy Bandó András ezért a saját és felesége autójával úgy beszorította a szomszéd járművét, hogy azzal később mozdulni sem tudott. A pórul járt hölgysofőr gerincsérvvel is küszködik.

hirdetés

A sajtóhoz fordult az a gerincsérvvel küszködő pécsi asszony, akin Nagy-Bandó szó szerint bosszút állt. Sz. Mónika bűne nem volt más, minthogy Nagy Bandó háza elé mert parkolni. Háromszor – írja a Blikk.hu. 

A piros Opel Nagy Bandó szerint nagyon rossz helyre parkolt – bosszút is állt és jól beszorította

A humorista az újságnak elismerte a tettét, majd hozzátette: a hölgy már harmadszor parkolt le elé úgy, hogy az autójával két kocsi helyét foglalta el. A humorista szerint máshol is meg tudott volna a szomszédja állni, és mivel ekkor estefelé bútorokat vártunk, kértem a rendőrséget is, segítsen elérni az Opel tulajdonosát.

– Egy cetlin hagytam üzenetet, itt lakom, be is csöngetett, és akkor odébb álltam – mondta Nagy Bandó a lapnak, aki szerint a hölgy volt agresszív.

Sz. Mónika viszont mást állít.

– A művész úr stílusa hagyott némi kívánnivalót maga után, amikor becsöngettem, és elmondta, hogy a szomszéd építkezése miatt egy ideje minden ott parkoló autóval ezt csinálja – mondta Sz. Mónika, akinek gerincsérve van, így nehezére esik manőverezés.

Hirdetés